Gigi Becali dă marea lovitură! Toni Petrea are în lot un fotbalist despre care se spune că este mai valoros decât a fost Dennis Man, în momentul când a venit de la UTA. Este vorba despre Octavian Popescu, care are doar 18 ani, transmite digisport.ro

În acest context, Claudiu Vaișcovici, fost atacant la Dinamo, s-a arătat impresionat de mijlocașul ofensiv de la FCSB.

Gigi Becali dă marea lovitură

„E un sportiv cu calități excelente, un copil care, dacă e bine îndrumat și bine susținut, reușește. Că știți cum e la FCSB, dacă nu îi place patronului de tine, începe să dea în tine și poate să clacheze psihic copilul.

Dar, eu cred că el trebuie ajutat, încurajat la început. Dar se vede că știe, se vede că e peste ceea ce juca Man la început, cănd l-a dus de la Arad.

Octavian Popescu poate să crească cu sfaturi bune. Poate fi vândut pe o sumă și mai mare. Deocamdată, Man rămâne cel mai mare transfer al nostru din țară afară.

Spunea cineva că a fost Mutu. Dar Mutu plecase din Italia la Chelsea. E altceva. Dar aici Man rămâne cel mai valoros”, a transmite Claudiu Vaișcovici, conform sursei menționate.

Reacția lui Gigi Becali

Drept reacție, Gigi Becali a spus ce strategie are pentru acest fotbalist, dar și suma de bani pe care o vrea.

„La ora asta, nu poate nimeni să-l cumpere pe Octavian Popescu. Oricum, eu fără un procent de 20%-25% nu-l dau.

În plus, prețul lui de acum este de 20 – 25 de milioane. Știu ce zic. Lumea nu m-a crezut nici când am vorbit despre Man. De aceea, e mai bine să-mi văd eu de ale mele. Dar, s-ar putea să nu-l dau deloc. O să vedem”, a spus Gigi Becali pentru sursa menționată.