Gigi Becali, implicat într-un accident rutier vineri după-amiază

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier vineri, 22 septembrie. Patronul FCSB a fost lovit în partea din spate a mașinii sale de către un automobil condus de o femeie.

Se pare că aceasta nu a păstrat distanța regulamentară și a accidentat serios bolidul scump, în valoare de 500.000 de euro, al lui Gigi Becali. După impact, femeia a mers la geamul mașinii lui Becali.

Deși ne-am fi așteptat la un posibil scandal monstru în public, omul de afaceri a fost calm și nici nu a coborât din mașină. Se pare că acesta nu a fost rănit în urma accidentului.

Reacția a fost filmată de un martor care a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Bolidul lui Becali, un Rolls-Royce Ghost Black Badge, are aproape 600 de cai putere și un motor V12, de 6,8 litri.

Accidentul s-a petrecut într-o intersecție din zona Gorjului, din Sectorul 6 al Capitalei. Vă invităm să urmăriți imaginile care au fost postate de un martor pe TikTok:

@alex.serban18 #fy #fyp #rollsroyce #gorjului #neagigi #top #becali ♬ original sound – ALEX SERBAN

Reacțiile internauților au făcut însă deliciul publicului

Reacțiile au fost extrem de diverse, de la admirație, la ironie. Vă invităm să citiți câteva dintre comentarii:

„Respect, dacă nu i-a zis nimic domniței, jos pălăria. Oricum e un om deosebit, față de restul cu bani din țara asta”, „Nici nu s-a dat jos să se uite, normal că a lăsat-o să plece. Caracter nea Gigi!”, „Nenea Gigi Becali, om cu suflet bun”, au fost câteva dintre comentariile la imaginile filmate de martor.

„Să înțeleg că nu l-a interesat asigurarea ca să repare mașina?” / Și a lăsat-o să plece?” / Legenda spune că i-a mai dat el bani ca să-și repare soferița mașina”/ „Priviți ce înseamnă un șmecher cu inima mare” / „Nici nu s-a dat jos să se uite, normal că a lăsat-o să plece. Are caracter nea Gigi” / „Nu putea să lipsească de la slujba de mâine” / ”Caracter” / „Avea slujba dată prea tare în mașină și de aia nu a auzit nimic”/ „Rolls-ul cred că s-a zgârziat puțin, dar iese la un polish” / „Tot respectul dacă nu i-a spus nimic doamnei, jos pălăria. Oricum este un om deosebit”/ „Asta înseamnă să ai caracter”/ „Ce calificat”, au fost doar o parte din reacțiile internauților.