Gheorghe Dincă s-a gândit să facă bani de pe urma jurnaliștilor. Astfel, cei care doresc să îi ia un interviu trebuie să plătească 2.000 de euro. Bărbatul s-a interesat deja dacă poate să susțină o conferință de presă la Arestul Central din București.

În prezent, legea nu permite ca o persoană arestată preventiv să facă declarații pe motiv că ar putea influența ancheta. Dacă persoana în cauză este arestată definitiv, abia atunci are dreptul la declarații.

Gheorghe Dincă și-a turnat complicele cu care a agresat-o sexual pe Luiza Melencu

Monstrul din Caracal a povestit că după ce a violat-o pe Luiza Melencu s-a dus la Ștefan Risipițeanu care i-a pus întrebări nepotrivite despre fată. Gheorghe Dincă a fost de acord ca Fane să o agreseze sexual pe Luiza Melencu în condițiile în care bărbatul a văzut-o în mașina lui Dincă.

Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că l-a pus pe Fane să promită că nu va spune nimănui despre ceea ce făcuse, mai ales cumnaților lui Cristi și Marian.

”S-a jurat că nu o să spună la nimeni, niciodată. Eu i-am explicat că o să avem mari probleme dacă el își dă drumul la gură. Dar pe Fănică îl amețise puțin țuica și i-am promis bani pentru țigări și totul o să fie bine”, continuă mărturia lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor.