Calvarul prin care a trecut Luiza Melencu este povestit chiar de cel care a răpit-o, violat-o și omorât-o, Gheorghe Dincă. Acesta a continuat seria de declarații șocante privind chinurile la care a fost supusă victima.

De această dată, monstrul din Caracal a scos la iveală detalii terifiante care pot afecta emoțional însă, potrivit cancan.ro, se pare că acesta și le amintește fără nicio urmă de regret.

În cadrul aceleiași declarații, Dincă l-a denunțat și pe Ștefan Risipițeanu, barbatul care la începutul anchetei spunea că nu are nicio legătură cu ceea ce a făcut Dincă. Monstrul din Caracal a povestit că după ce a violat-o pe Luiza Melencu s-a dus la Ștefan Risipițeanu care i-a pus întrebări nepotrivite despre fată. Gheorghe Dincă a fost de acord ca Fane să o agreseze sexual pe Luiza Melencu în condițiile în care bărbatul a văzut-o în mașina lui Dincă.

Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că l-a pus pe Fane să promită că nu va spune nimănui despre ceea ce făcuse, mai ales cumnaților lui Cristi și Marian.

”S-a jurat că nu o să spună la nimeni, niciodată. Eu i-am explicat că o să avem mari probleme dacă el își dă drumul la gură. Dar pe Fănică îl amețise puțin țuica și i-am promis bani pentru țigări și totul o să fie bine”, continuă mărturia lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor.

Gheorghe Dincă a declarat că a lovit-o de două ori pe Luiza Melencu pentru a o face să tacă

Monstrul din Caracal își continuă declarația și descrie că la momentul în care l-a adus pe Risipițeanu în cameră, Luiza dormea dar s-a trezit din cauza zgomotului produs de acesta. Gheorghe Dincă a declarat că a rugat-o pe Luiza să îl lase pe Fane să o agreseze sexual dar fata s-a opus, motiv pentru care a fost lovită peste față de două ori.

„Am mers cu Fănică în cameră la Luiza, ușor. Aceasta adormise, dar Fănică s-a împiedicat de masă, că era lângă ușă (și când se închidea ușa în interiorul camerei era negură din cauza cârpei ce o pusesem să nu vină lumina înăuntru de afară, era prinsă pe ușă cu cuișoare) și atunci s-a trezit Luiza, auzind zgomot. Am zis că sunt eu, dar l-a auzit și pe Fănică, începând să plângă să nu o las la altul.”, a declarat Gheorghe Dincă.

Ștefan Risipițeanu a lovit-o de mai multe ori pe Luiza pentru a o putea agresa sexual

Gheorghe Dincă a declarat că Luiza a încercat să se apere de Ștefan Risipițeanu, bărbatul care încerca să o agreseze sexual. Având în vedere că era băut, Fane nu s-a putut ține bine pe picioare atunci când Luiza l-a lovit cu piciorul. După ce a fost trântit de Luiza, Fane a lovit-o pe aceasta în burtă, apoi în piept. Gheorghe Dincă a spus cu lux de amănunte cum Luiza Melencu a fost agresată sexual.

În plus, acesta a declarat că Luiza Melencu s-a plâns de faptul că Fane mirosea urât, fapt pentru care nu a vrut să îl lase să o agreseze.