Nu același lucru spune și Liviu Dragnea, care deși nu a comentat insistent informațiile, a lăsat să se înțeleagă că poate merge oricând dorește în SUA. Jurnaliștii de la stiripesurse.ro au solicitat Ambsadei Statelor Unite ale Americii să explice cum stau lucrurile de fapt.

„Nu comentăm cazuri particulare despre vize”, se arată în răspunsul oficial al Ambasadei SUA, care lasă loc de multe interepretări. Pe de o parte, Hans Klemm vrea să lase o portiță deschisă pentru Liviu Dragnea, iar pe de alta îl lasă să se descurce singur cu acuzațiile rivalilor.

Oricum este bine știut că americanii se repoziționează de fiecare dată într-o țară în funcție de polii puterii, așa că probabil încă așteaptă să vadă pe cine vor susține cu adevărat în următoarea campanie. Acesta poate fi și un semnal pentru Klaus Iohannis, că nu poate dormi chiar liniștit.

Să nu uităm că Donald Trump a avut reacții pro Israel simultan cu Viorica Dăncilă, prilej cu care s-au tulburat zdravăn apele internaționale.

Vezi și Se retrage de la europarlamentare? Rareș Bogdan a șters iar pe jos cu liderii PNL: „Nu vă las să mă încălecați”. Acuzații grave