George Simion: Pierdem locuri de muncă în România. Oamenii sunt disperați

Co-preşedinte AUR, George Simion, a declarat că Florin Cîțu a „fugit pur și simplu” când iau fost adresate întrebări despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Am încercat să vorbim astăzi cu domnul Cîţu în parlament și când i-am adresat câteva întrebări și legat de PNRR a fugit pur și simplu pentru că acest guvern vrea să amaneteze ce a mai rămas din industria Românească și să ne îndatoreze până în 2050”, a declarat George Simion pentru Antena 3.

Pierdem locuri de muncă în România

De asemenea, acesta spus că „sute de milioane de euro din PNRR merg către site-uri web” iar românii rămân fără „locuri de muncă” la noi în țară.

„Jumătate din programul din PNRR sunt bani care vor fi dați pe piste de biciclete pe fotovoltaice și pe site-uri, sute de milioane de euro din PNRR merg către site-uri web. Noi am tot semnalat aceste nereguli. Din păcate, pierdem locuri de muncă în România și singura soluție este ca cei din generația mea să emigreze.

Oamenii sunt disperați pentru că pământul țării se fură. O nouă inițiativă legislativă o să facă și mai facilă cumpărarea pământurilor de către străini. Este cazul cu pământurile din Caraș Severin din Timiș sunt sute de tranzacții dubioase. Ştim ce se întâmplă și cu alte companii care ne taie pădurile. Practic, nu avem un viitor la noi acasă. Astăzi, tot lemnul merge către companii străine.

Guvernul vrea să vândă tot ca noi să nu mai avem pentru generațiile viitoare nimic. Numai anul acesta plătim 3,5 miliarde de euro dobândă şi comisioane la datoria nostră externă. Puteam plăti aceste datorii exploatând bogățiile pe care le avem.

România trebuie să aibă grijă de resursele ei strategice. Ați văzut atunci când se închid granițele şi sunt crize fiecare ţară îşi folosește resursele. Numai noi, din păcate, prin actualul guvern, nu mai tragem la interesul nostru naţional”, a conchis co-preşedintele AUR.

Sursă foto: Dreamstime