Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri că obiectivul parteneriatului dintre PNL şi USR-PLUS pentru Capitală este acela ca Bucureştiul să devină „un oraş din care nimeni să mai dorească să plece de nevoie”.

„Ce se va întâmpla după 27 septembrie va fi o aşteptare foarte mare. Şi suntem conştienţi că bucureştenii nu sunt răbdători.

”O echipă compusă din oameni oneşti”

Dar echipa pe care-o propune Nicuşor Dan şi parteneriatul acesta USR-PLUS-PNL este o echipă compusă din oameni oneşti, din oameni competenţi şi din oameni inteligenţi, ceea ce e un lucru foarte rar în actuala administraţie Firea.

Şi ştiţi foarte bine la ce mă refer. Din această perspectivă, vreau să-l asigur pe Nicuşor Dan că toate eforturile pe care USR-PLUS le va întreprinde vor fi ca aceste proiecte să devină realitate, pentru că nu am uitat niciun moment de unde a pornit USR şi unde a ajuns acum USR-PLUS şi care ne este obiectivul şi nu am uitat obiectivul mare pe care actualul 2020 şi-l propune: acela ca Bucureştiul să devină un oraş din care nimeni să nu mai dorească să plece de nevoie.

Sunt convins că pe 27 septembrie vom avea, în sfârşit, un Bucureşti liber de PSD”, a afirmat Barna la sediul de campanie al lui Nicuşor Dan.

El a subliniat că este alături de Nicuşor Dan în această campanie şi va fi alături de el şi după 27 septembrie, când „el va deveni primarul Capitalei”.

”Avem încredere de-adevărat că Bucureştiul se poate schimba”

„După 27 septembrie, Angajamentul semnat astăzi va începe să funcţioneze. Angajamentul este o garanţie că vom acorda sprijin lui Nicuşor Dan şi că proiectele de care vorbeşte de ani de zile devin realitate.

Şi spun asta pentru că echipa pe care-o prezentăm este cea mai bună garanţie că aceste proiecte pot să fie realizate (…), că parteneriatul USR-PLUS-PNL la nivelul Bucureştiului este nu doar o promisiune electorală, ci este un mecanism prin care noi avem încredere de-adevărat că Bucureştiul se poate schimba, că putem vorbi fără să ne fie teamă de un nou Bucureşti”, a adăugat Barna.

Preşedinţii PNL, USR şi PLUS – Ludovic Orban, Dan Barna şi Dacian Cioloş – au semnat, vineri, „Angajamentul pentru Noul Bucureşti”, prin care îl susţin pe candidatul Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi pe candidaţii de sector ai acestor formaţiuni.

Alături de Nicuşor Dan au mai semnat angajamentul preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, şi preşedintele PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu.