Modificare de proporții pentru vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea. Noul sezon al emisiunii Sinteza Zilei a început într-un mod inedit. Toți telespectatorii emisiunii au rămas surprinși când l-au văzut pe cel mai cunoscut prezentator al Antenei 3.

Mihai Gâdea este total schimbat. Prezentatorul de la Sinteza Zilei și-a lăsat barbă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea schimbare de look.

Sinteza Zilei a revenit la Antena 3

Mihai Gâdea a revenit cu un nou sezon Sinteza Zilei în această seară, la Antena 3. În acest an, emisiunea lui Gâdea împlinește 15 ani de la prima ediție. prima ediție a Sintezei Zilei cu Mihai Gâdea a avut loc pe data de 7 noiembrie 2005.

A predicat în biserici înainte să devină jurnalist

Mihai Gâdea este directorul postului de televiziune Antena 3 din data de 14 mai 2010 și prezintă emisiunea Sinteza Zilei. Înainte de a se angaja la Antena 3, Mihai Gâdea a studiat Teologia Adventistă și a predicat în biserici adventiste. Jurnalistul a mai condus și postul de televiziune Antena 2.

Între anii 2002 și 2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004 și 2005 a realizat programe TV la Antena 1. În 1999 a obținut doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”. Este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea. Cei doi au împreună o fată, pe Maisha Karina.