Surpriză totală! Unde au ajuns Gabriela Cristea şi Tavi Clonda?

Tavi Clonda: Sunt cu două blonde

Prezentatoarea TV se bucură de câteva zile de concediu, alături de soţul său, cele două fetiţe, dar şi bunica acestora. Ei au mers, în formulă completă, pe litoralul românesc.

Gabriela Cristea a postat mai multe filmări pe InstaStory. Fanii vedetei au putut vedea cum aceasta se distrează într-un jacuzzi.

“Avem şi noi în sfârşit trei zile libere”, a spus Tavi Clonda, cel care filma totul. “Şi suntem în gaşcă completă”, a adăugat Gabriela Cristea.

“Sunt cu două blonde: fii-mea şi fii-mea”, a mai spus Tavi, ca să răspundă zvonurilor răutăcioase.

Gabriela şi Tavi au mers apoi şi la emisiunea Antena Stars care este filmată pe plajă, iar cântăreţul a susţinut acolo un mic recital. Totul a fost filmat, fireşte, de către soţia sa, care nu a pierdut niciun moment al show-ului şi l-a postat pe Instagram.

Sursă foto: Instagram
Sursă foto: Instagram
Sursă foto: Instagram
Sursă foto: Instagram
Sursă foto: Instagram

Momente grele în familia Gabrielei Cristea! I-a fost teamă că cele două fetiţe au făcut COVID-19

Recent, cele două fetite superbe ale cuplului Gabriela Cristea – Tavi Clonda s-au îmbolnăvit. Micuţele au fost răcite, iar cei doi părinţi s-au speriat puţin, gândindu-se poate că ar putea fi vorba despre o infectare cu COVID.

Din fericire, viroza care le-a afectat nu a durat prea mult, iar fetiţele şi-au revenit.

“Da, sunt bine. Am primit și explicații din partea medicilor, pentru că, odată cu relaxarea, am mai renunțat în spațiile exterioare la mască – acum este un caz excepțional.

Din această cauză, toate virozele și toate răcelile care ar fi trebuit să aibă loc primăvara, iarna sau toamna s-au mutat către vară. Asta e, am răcit… E o vorbă: „răcești ca boierul, vara’, așa și noi.

Nu știu cât de boieri suntem, dar toți am fost răciți. Toți ne-am imunizat. Mulțumim lui Dumnezeu că a fost doar o viroză și nu a fost ceva mai urât”, spunea Gabriela Cristea, la începutul lunii august.

Sursă foto: Instagram