Gabriela Prisăcariu, reacție dură la adresa fanilor care au criticat-o: De ce vă frustrează?

La scurt timp după ce a născut, Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a postat pe rețelele de socializare o fotografie în lenjerie intimă. O parte dintre cei care o urmăresc în mediul online au avut comentarii răutăcioase la adresa ei, motiv pentru care aceasta a avut o reacție neașteptată.

„Hey! Pozele astea pun multă presiune pe mamicile care nu-și revin la fel de repede după sarcină / Da jos corsetul ala…. si mai vedem… / Da chiar asteptam poza asta, hai hop si ea ca vedetele dupa nastere cu faimoasele corsete si fara burta, asta conteaza cel mai mult pt ele… penibila, unfollow”, sunt câteva dintre comentariile care au supărat-o pe soția coprezentatorului emisiunii ”Neatza, cu Răzvan și Dani”.

 

Gabriela Prisăcariu: Sunt de departe la forma mea dinainte de sarcină

Fostul fotomodel a avut o replică neașteptată la adresa celor care au lăsat comentarii răutăcioase. Aceasta a precizat că s-a îngrășat 20 de kilograme în scarcină, dar că a dat jos deja 10 kilograme.

” Comentariile la poza de ieri sunt, pur si simplu, amuzante. Adică, pozele astea pun presiune pe mămicile care nu-și revin. Păi ar trebui să vă motiveze și de ce noi femeile suntem atât de rele? Ce-ați vrea, să vă arăt cum arăt în pijamale după o noapte nedormită? Nu înțeleg. Și eu m-am îngrășat 20 de kilograme în sarcină, în două săptămâni am dat jos 10 kg, mai am 10.”, spune aceasta.

Soția lui Dani Oțil a mai spus că este departe de forma pe care o avea înainte de sarcină, dar că se simte bine în pielea ei și esste fericită. Fostul fotomodel a mai spus că și ea are celulită și că nu este o tragedie că nu mai arată ca înainte.

”Sunt de departe la forma mea dinainte de sarcină, la pătrățele. Mai am burtică..este vorba despre faptul că mă simt bine în pielea mea și mă simt fericită. Am un ghemotoc aici lângă mine.

De ce vă frustrează, nu înțeleg care sunt frustrările voastre. Am celulită și eu, v-am zis. Sunt de departe de a arăta cum arătam eu înainte de sarcină, dar asta nu înseamnă că e o tragedie.

Care e frustrarea, că nu înțeleg? Și logic că mă postez în chiloți, m-am postat înainte de sarcină, în timpul sarcinii și după”, a spus Gabriela, pe contul ei de Instagram.