Într-o postare pe pagina de facebook Gabriela Firea reacţionează la acţiunea candidaţilor PNL Bucureşti, care s-au deplasat la sediul PSD, cu Florin Cîţu în frunte, pentru a depune o scrisoare adresată lui Marcel Ciolacu.

Iniţial, Firea a atras atenţia că Violeta Alexandru, semnatara scrisorii, a fost diagnosticată joi cu COVID-19. În locul Violetei Alexandru, la sediul PSD s-a deplasat însă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, iar Firea îl critică pe acesta pentru că face acţiuni de campanie în loc să meargă la muncă.

În același timp, Gabriela Firea lansează acuzații dure la adresa ministrului Muncii, confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

„Alo, Domnii Orban, Tataru, Arafat!!! Colega voastra,, Violeta Alexandru Bau zisa Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare numar de someri, a anuntat acum 4 zile ca are Covid 19. Legea si regulile nu sunt valabile pentru toti românii? Ea are voie sa incalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anuntat ca ne face o vizita de campanie electorala.

Daca e aptă de munca, de ce nu se duce la serviciu? Ca e platita din banii românilor!

Lasati politica de gâgă si actiunile de șicanare de 2 lei!

Cu astfel de actiuni ridicole ati reusit sa omorâți PNL in Bucuresti. La locale a iesit pe locul 3. Vreti pe 4 la parlamentare?

Munciti pentru oameni, gasiti solutii, aveti bugetul tarii pe mana si toate institutiile”, scrie Firea pe facebook.

”V-ați bătut joc de români”

Totodată, Firea susține că liberalii se joacă cu viețile românilor și își bat joc de ei. Ea amintește că alocațiile și pensiile nu au fost mărite așa cum era prevăzut.

”Nu va mai jucati cu viata romanilor! Ajunge cat v-ati batut joc de ei!

Doamna Bau, cand cresteti alocatiile, dar pensiile?

Cand va ocupati de firmele private care mor pe capete si sunt nevoite sa renunte la angajati?

Astea sunt problemele reale ale tarii!

Sunteti pe cale de disolutie cu cinismul si rautatea fata de oameni”, a mai scris Firea.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea