Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea anunță într-o postare pe pagina sa de Facebook că Bucureștiul este în colaps. Aceasta spune că actualul edil, Nicușor Dan, a depus un proiect ce urmează să fie dezbătut vineri prin care se suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector.

Fostul primar consideră că dacă acest proiect va fi adoptat vor fi afectați în mod direct cetățenii, dar și investitorii.

Pe de altă parte, Gabriela Firea punctează faptul că grupul de consilier social-democrații „nu va susține o astfel de aberație administrativă”, pentru că ar condamna orașul la subdezvoltare.

Gabriela Firea: Capitala intră în colaps!

„Investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite împotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbătut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector.

Pe scurt, de la poduri, pasaje, lărgiri de bulevarde, până la construcții rezidențiale ori locuințe sociale – toate vor fi înghețate 2 ani, pe puțin.

Asta înseamnă că vor fi afectați direct cetățenii, prin nefinalizarea lucrărilor edilitare, precum și investitorii care plătesc taxe și impozite la stat și care își vor trimite angajații acasă, îngroșând șirul șomerilor, precum și persoanele vulnerabile, care așteptau un acoperiș deasupra capului.

Probabil asta vrea dreapta în Capitală! Să pună pe fugă oamenii și capitalurile.

Grupul consilierilor social-democrați NU va susține o astfel de aberație administrativă care condamnă Bucureștiul la subdezvoltare, iar pe bucureșteni la sărăcire și lipsa unui minim confort.

Daca PNL votează abuzul dement al primarului căruia nu îi pasă de oameni, va avea soarta PNT-CD!
Instituțiile statului sper să își facă datoria. Este și o problemă de siguranța cetățenilor!”, a transmit fostul primar Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea