Tavi Clonda şi Gabriela Cristea s-au cunoscut personal la emisiunea TV „Te vreau lângă mine”, în care ea era prezentatoare TV, iar el era solistul trupei de la Kanal D. De opt ani de zile, aceștia trăiesc o poveste de dragoste și se bucură de rolul de părinți, având două fetițe superbe.

„Opt ani de când am făcut poza asta, dacă puteți să vă închipuiți… când au trecut?

Dar dacă mă uit la câte s-au “adunat” pe lângă noi realizez că aveam nevoie de acest timp”, scria Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram, în urmă cu ceva timp.

Deși se bucură enorm de relația ei cu Tavi Clonda, nu este totul numai lapte și miere în căsnicia lor. Amintim faptul că, la începutul lunii mai, Gabriela Cristea a ajuns la spital, deoarece a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital

Simona Gherghe a fost cea care i-a ținut locul prezentatoarei TV cât timp aceasta a fost internată în spital.

„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, le-a spus frumoasa brunetă fanilor ei, în timp ce se afla pe patul de spital.

Sursă: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fost nevoită să meargă la spital cu fiica sa

În plus, la doar câteva zile distanță de Paște, aceasta a povestit în cadrul emisiunii TV pe care o moderează că a fost nevoită să meargă la spital cu fiica sa.

Se pare că Iris ar fi făcut indigestie și febră, drept urmare ea și soțul ei au mers de urgență la spital, unde fetița lor a primit tratamentul necesar. Din cauza indigestiei, Iris a avut de respectat un regim alimentar strict.

Prezentatoarea TV a precizat atunci că ea și Tavi Clonda nu sunt niște părinți exagerați de protectori, acesta fiind motivul principal pentru care au avut nevoie de intervenția medicilor chiar și în perioada sărbătorilor pascale.

„Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea.