Conducătorii celor mai mari companii ai lumii înțeleg ca nimeni alții valoarea resursei umane de calitate și investesc masiv în a oferi condiții cât mai bune angajaților proprii. Iată că și „frații Dedeman” își doresc să investească în a asigura proprilor angajați condiții ideale, cu mult peste nivelul din România. 

În acest sens, Dedeman pune la cale o investiție majoră, în apropierea Bacăului. Vorbim despre un cartier privat de case, destinat angajaților companiei, din care nu vor lipsi terenurile de sport, un lac de agrement, o fermă agricolă și chiar un dig care să protejeze noul ansamblu. 

„Proiectul este mai vechi, terenul fiind achiziționat acum mulți ani de firma băcăuană, însă criza și alte priorități investiționale au amânat planurile DEDEMAN. Societatea a depus însă în luna ianuarie solicitare la Primăria Bacău pentru scoaterea certificatului de urbanism, care prevede  “Desfiintare constructii existente, construire dig de protectie in vederea scoaterii terenurilor din zona inundabila, ferma agricola, servicii, locuinte individuale, agrement si sport, anexe, drumuri si platforme, lac agrement, amenajari exterioare, imprejmuire, lucrari hidro-tehnico-edilitare; introducere terenuri in intravilan,” notează zdbc.ro.

 

Te-ar putea interesa și: