Fostul șef CNAS avertizează: Să ne pregătim încet să murim in liniște. Tăcerea noastră ne va costa mult

Fostul șef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) susține că „se iau banii de la gura săracilor și se dau unor șobolani uriași care se intitulează pompos dezvoltatori de servicii medicale private”.

„Șobolanii uriași. 250 de milioane de euro! Atât este valoarea tunului dat ieri de guvernul de târâtoare aflat la cârma României. Bani care au plecat din sistemul public de sănătate (și care trebuiau să finanțeze servicii gratuite pentru toți) către sistemul privat de sănătate care desigur va produce servicii doar pentru cei care-și permit deoarece în mod logic privații își vor pune in plus coplată fără număr!

Cu alte cuvinte se iau banii de la gura săracilor și se dau unor șobolani uriași care se intitulează pompos dezvoltatori de servicii medicale private. Ce privat ești tu mă, dacă fără să furi bani publici nu valorezi nici cât o ceapă degerată!? Unde s-a mai văzut sistem privat de sănate dezvoltat pe spinarea banilor publici?

Cam așa se fac politici publice în România de către un guvern de trădători și care-și bat joc de noi. Între timp șobolanii uriași râd satisfăcuți, cu burțile lor mari și cu aerele lor de mari oameni de afaceri !

Să ne pregătim încet să murim in liniște. Tăcerea noastră ne va costa mult, acum și in viitor. Victoria rozătoarelor ni se datorează”, a scris Lucian Duță, într-o postare realizată pe Facebook.