Florin Dogaru a fost găsit mort

În seara zilei de ieri, 3 noiembrie 2023, a fost găsit decedat Florin Dogaru, un cunoscut luptător de K1.

Tânărul a fost găsit decedat la Fântânele (județul Constanța), scrie Ziua de Constanța. Nu se cunosc cauzele decesului.

Acesta era luptător la AS Viitorul Fântânele. În 2017, a devenit campion național la KickBoxing, la categoria 63 kg.

Antrenorul său, Radu Medeleanu, anunța atunci trecerea acestuia la semiprofesioniști.

„Florin Dogaru, dupa ce a luptat cu toate fortele si a devenit Campion National la KickBoxing categoria – 63kg, a hotarat sa faca pasul spre semiprofesionisti.

Am incredere in el si consider ca poate oferi un spectacol la gale mai mari, televizate, decat cele de pana acum”, declara Radu Medeleanu pentru Graiul Dobrogei.

Antrenorul său a transmis un mesaj emoționant, după moartea fulgerătoare a sportivului.

„Astăzi este o zi care nu o vom uita niciodată un suflet drag se transformă în înger este prea devreme pentru a pleca acolo sus.

Îmi voi aminti de tine și de momentele frumoase petrecute împreună chiar dacă am avut drumuri diferite pentru mine vei rămâne acel copil care îmi doream sa ajungi cel mai bun,odihnește în pace și drum lin către îngeri Campionule”, a scris antrenorul său, Radu Medeleanu.

Moarte subită și în hocheiul britanic

Un jucător de hochei a murit sâmbătă, 28 octombrie 2023, în timpul meciului. Adam Johnson, atacantul echipei engleze de hochei Notthingham Panthers, a decedat. A murit la doar 29 de ani, în timpul meciului împotriva celor de la Sheffield Steelers.

Și-a pierdut viața „în urma unui accident ciudat”. În timpul meciului de hochei, a fost lovit în gât cu lama unei patine.

„Nottingham Panthers sunt cu adevărat devastați să anunțe că Adam Johnson a decedat în mod tragic în urma unui accident ciudat petrecut aseară la meciul din Sheffield.

În urma veștii devastatoare a decesului lui Adam Johnson, Panterele pot confirma că meciul de astăzi cu Manchester a fost amânat, împreună cu toate celelalte meciuri din Liga Elitelor.

Meciul de marți, 31 octombrie, de pe teren propriu împotriva Glasgow Clan a fost, de asemenea, amânat”, este mesajul postat, duminică, pe contul oficial de Twitter al Notthingham Panthers.

„Am pierdut jumătate din inima mea astăzi. Te iubesc mereu Munch”, a scris, duminică dimineață, mama sa, Kari Johnson, pe contul ei de Facebook, după ce a fost confirmat decesul său.