Florin Cîțu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi informează pe români că actualul Guvern va pune economia României pe o direcție de creștere sustenabilă. Acesta a mai spus că anul trecut, economia României a fost stabilizată.

Florin Cîțu a mai adăugat că Guvernul a reușit să reducă la maxim impactul crizei asupra economiei țării noastre.

„Am luat măsurile economice cele mai bune, deşi România pornea cu un handicap enorm: 8 ani de guvernare socialistă. Totuşi, am reuşit să stabilizăm economia şi să reducem la maxim impactul crizei asupra economiei noastre.

Anul trecut am stabilizat economia. Anul acesta reparăm ce au distrus socialiştii. Punem economia României pe o direcţie de creştere economică sustenabilă şi nimeni, niciodată, nu va mai putea să schimbe acest lucru”, a scris Cîţu, luni, pe Facebook.

Florin Cîțu face anunţul momentului

Alături mesajului, Florin Cîțu a atașat și un comunicat de presă al Institutului Național de Statistică. Acest comunicat de presă arată că, în luna decembrie a anului trecut, rata şomajului în formă ajustată sezonier a fost de 4,9%, cu 0,2 puncte procentuale sub cea înregistrată în luna precedentă (5,1%).

Florin Cîţu face anunţul momentului în timp ce liderul PSD face acuzații grave

Șeful PSD susține, într-un mesaj postat recent, că „dreapta vrea să pună România la congelator”.

„Dreapta vrea să pună România la congelator! Să înghețe tot! Să nu mai miște nimic! Profesorii, medicii, polițiștii, pensionarii – toți protestează în stradă de la începutul anului împotriva austerității reprezentate de Cîțu și coaliția de dreapta care îl susține. Cu cât oamenii își strigă mai tare păsurile și se împotrivesc înghețării veniturilor fix în mijlocul iernii și al pandemiei, cu atât se fac mai tare guvernanții că nu îi aud!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

”Istericalele și bâlbele lui Cîțu, Cioloș, Orban sau Barna nu țin loc de argumente la soluțiile clare și ferme ale PSD. Ne fac populiști?! Perfect.
Da, suntem la fel de populiști când propunem miliarde pentru susținerea programului “Fabricat în România” cum este și președintele Biden care tocmai a anunțat un demers similar – “Buy American!”

Da, suntem la fel de populiști când vrem stimulente pentru familiile cu mai mulți copii și un sistem de deduceri de impozite până la pragul de 6.000 de lei lunar ca și administrația Biden care oferă părinților stimulente de 3.000 de dolari anual pentru copiii lor!”, a scris Marcel Ciolacu în încheierea mesajului postat pe Facebook.