Florin Cîțu evită să vorbească despre activitatea lui Vlad Voiculescu: Evaluarea o fac la jumătatea anului

Prim-ministrul a răspuns că evaluarea miniștrilor se face la jumătatea anului și că echipa de guvernare este la început. El a precizat că evaluarea miniștrilor se face în funcție de obiective și de cum au fost acestea implementate.

“Evaluarea o fac la jumătatea anului. Acum nu fac nicio evaluare a niciunui ministru. Suntem o echipă, suntem într-o coaliţie. Începem să implementăm bugetul. Deci suntem la început, lucrăm împreună de puţin timp, dar evaluarea se va face la jumătatea anului în funcţie de obiective şi de cum au fost acestea implementate”, a afirmat Florin Cîţu, joi seară, la Digi 24, întrebat fiind cât de mulţumit este de activitatea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Despre activitatea din prezent a Ministerului Sănătății

Premierul a mai precizat că, în prezent, lucrurile șe mișcă pe repede înainte în Ministerul Sănătății. El a precizat că vor mai apărea alte lucruri care vor permite flexibilizarea sistemului sanitar pentru ca autoritățile să se poată ocupă de pacienții bolnavi de coronavirus.

“Acum se întâmplă. Aşa cum am spus în şedinţa de Guvern de astăzi au fost anunţate cele 200 de paturi în plus pe care le-am cerut, 80 deja au fost în Bucureşti. Şi vor mai apărea şi alte lucruri care vor flexibiliza sistemul sanitar care să ne permită nouă ca în acest moment să alocăm mai multe resurse către pacienţii COVID în această perioadă”, a adăugat acesta.