Ministrul de Finanțe duce mai departe lupta cu detractorii săi și cu”tripleta toxică” din opoziție, arătând că, potrivit datelor INS, puterea de cumpărare a românilor a crescut în timpul guvernării liberale.

Dacă în timpul celei mai mari crize PNL a reușit asta, românii să își imagineze ce ar fi putut face guvernul liberal în momente mai bune, arată Florin Cîțu.

”Am gestionat foarte bine perioada de criză”

”Încă o dovadă a creșterii puterii de cumpărare în guvernarea PNL și în timpul celei mai mari crize din ultima suta de ani .

INS: “Mai 2020 comparativ cu Mai 2019

▪ Comparativ cu luna mai a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 2,5%”.

Acestea sunt date oficiale care confirma că am gestionat foarte bine perioada de criză. Am reușit aceste lucruri în perioadă de criza economică majoră. Imaginați-vă ce putem face pentru Romania și români în momente mai bune”, a scris ministrul de Finanțe joi pe Facebook.

”Totuși, astăzi ne aflăm la un moment de răscruce”

”Am reușit să salvăm vieți și economia tocmai pentru că am luat măsuri bune (chiar dacă uneori mai dure) atât în economie cât și în domeniul sănătății.

PSD și sateliții săi din Parlament au sabotat constant aceste măsuri.

Au sabotat:

– starea de urgență
– starea de alertă
– carantina”.

În continuare acestia susțin campanii publice de dezinformare, de nerespectare a regulilor adoptate de guvern, de deschidere prematură a unor activități din economie cu un risc mare de răspândire a virusului atunci când regulile nu sunt respectate (și tot ei cer să nu fie respectate).

Tot ce am reușit până acum poate să fie distrus peste noapte. Asta dorește PSD și pentru asta plătește bani grei”, acuză Cîțu.

”Ciolacu, Tăriceanu și Ponta nu se opresc”

”Vor să distrugă economia și ne izolează în Europa. Totul în scop electoral bineînțeles. Viață românilor nu însemnă nimic pentru ei. Locurile de munca nu înseamnă nimic pentru ei. Tot ce vor este să câștige câteva voturi.

Nu trebuie să lașam aceasta tripletă toxică să distrugă tot ce am câștigat. Altfel tot ce am reușit până acum vă dispărea.

Am câștigat foarte foarte greu încrederea partenerilor și investitorilor dar o putem pierde foarte ușor”, mai arată el.

Foto: INQUAM