Florin Călinescu a șocat asistența la Românii au talent. Totul s-a petrecut la semifinala îndrăgitei emisiuni de la Pro TV. De față se aflau toți cei patru jurați: Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andi Moisescu, alături de Smiley și Pavel Bartoș.

Andra a fost cea care a dat tonul comentariilor. “Mă bucur că se întâmplă această semifinală, sunt sigură că și oamenii de acasă se bucură. Avem cele mai bune locuri, mulțumim din suflet”, a spus Andra.  La răndul său, Andi Moisescu a ținut să precizeze că abia acum publicul va putea fi apreciat la adevărata lui valoare.

Alexandra Dinu a ținut și ea să spună ce sentimente o încearcă la această semifinală. „Știi, e ca o carte bună. Nu știi cum începe, la ce să te aștepți când o deschizi. O descoperi pagină cu pagină, trăiești fiecare moment, înveți, te bucuri, râzi, plângi, treci prin tot acest set de emoții”, a spus Alexandra Dinu.

Apoi a urmat replica șoc a lui Florin Călinescu. „Miroși a biberon, dă-te mai încolo”, i-a spus acesta lui Smiley. Imediat, Pavel Bartoș a comentat: „Și eu a ce miros?”

Răspuns halucinant al lui Florin Călinescu

„Tu miroși a tomberon”, a glumit juratul Românii au Talent.

„Doamnelor și domnilor, biberon și tomberon (…) S-a întrunit formula completa și putem începe prima semifinală live”, avea să anunțe Pavel Bartoș.

În urmă cu ceva vreme Florin Călinescu a provocat-o pe Alexandra Dinu. Cei doi au avut un schimb de replici destul de provocatoare. Mai exact, Călinescu i-a făcut Alexandrei Dinu o propunere șocantă. Juratul emisiunii de la PRO TV i-a spus direct, în față, că ce ar mai fi condus-el, acum câțiva ani, până la ghenă, la uscătorie, ceva.”