Este vorba despre melodia lui Dan Bittman,  „Ochii tăi”, care aparţine trupei Holograf.

Actorul a fost surprins de interpretarea italianului și a ținut să precizeze că a cântat-o mai bine decât interpretul de drept al piesei, Dan Bittman.

„Dragul meu, nici măcar Dan Bittman nu poate să cânte aşa live întotdeauna. Pentru mine a fost foarte interesant pentru că păreai ba solistul de la Taxi, ba aveai ceva din Leo Iorga. Numai Bittman nu era… Mi-a plăcut, e bine”, a spus Călinescu.

Și Andra a fost plăcut surprinsă

„Pentru mine a fost o plăcere să ascult acest cântec. S-a văzut că l-ai cântat cuiva. Când vrei să transmiţi ceva cuiva interpretarea e mai dulce, e din suflet. A fost caldă interpretarea ta, mi-a plăcut, am savurat momentul. Am şi cântat alături de tine”, a spus Andra.

Călinescu a continuat comentariile, făcând mai multe comparații între acesta și colegii săi. Actorul a precizat despre Loredana Groza și Dan Bittman că până și ei mai dau rateuri atunci când cântă LIVE.

Nici Andra nu a scăpat de critici. Despre ea a declarat că „mai scapă câte o notă”. Artista a menționat că aceste lucruri sunt inevitabile.

„Live?! Hai, mă… Şi pe Loredana am prins-o. Toţi dau rateuri când cântă live. Şi Andra mai scapa o notă”, a spus Călinescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)