Andra este una dintre cele mai bune cântărețe din România și știe foarte bine să recunoască talentul muzical atunci când îl vede. Totuși, o concurentă de la ”Românii au Talent” a reușit să o scoată din sărite pe artistă.

Prima reacție a venit din partea lui Florin Călinescu, care a dat un ”X” imediat ce a auzit piesa, trasmițându-i concurentei că o așteaptă și anul viitor dacă se va pregăti mai bine.

„Eu am apăsat primul pe X! Nu știai că se dau X-uri la emisiune? Tu dai pe instrumental? Te așteptăm anul viitor. Să știi că noi putem să apăsăm și butonul auriu dacă e cazul”, a declarat Florin Călinescu, încercând să-i ia apărarea concurentei.

De cealaltă parte, Andra a răbufnit. Vedeta a declarat că inițial a crezut că prestanța concurentei este o glumă, întrebând-o dacă a pierdut vreun concurs de cărți de a ajuns la emisiune cu o astfel de piesă, lucru destul de jenant pentru concurenta care încerca să impresioneze juriul.

„Hai să oprim că văd că butoanele nu merg! Ea s-a panicat în momentul în care a auzit X-ul lui Smiley și nu a mai putut continua. Ba s-a panicat! Despre ce vorbim? A uitat versuri, a uitat tot. Ai zis că e o surpriză, de asta am așteptat.

Am crezut că e o glumă inițial. Zi drept…ai pierdut la cărți și te-au trimis aici? Era în stare de șoc, săraca”, a declarat soția lui Cătălin Măruță în timpul jurizării și după ce fata a părăsit scena.

Reacția lui Andi Moisescu

Ceilalți membrii din juriu au încercat însă să îi ia apărarea. Andi Moisescu a declarat că Alina, concurenta de la ”Românii au Talent”, a cântat pentru ”civilizațiile următoare”.

„Alina a cântat pentru civilizațiile următoare. La mine a ajuns perfect!”, a spus Andi Moisescu.

De cealaltă parte, Smiley a rămas uimit de piesa pe care concurenta a ales să o interpreteze, precizând că Alina chiar nu știe să cânte și că nu a fost absolut nicio surpriză în acest număr.

„E trist că ea chiar crede că știe să cânte. Care era surpriza? Am zis că faci o acrobație, ceva”, a mai subliniat încă o dată Smiley ceea ce i-a derutat pe cele patru vedete.

După ce și-a făcut prestația, concurenta a declarat că nu este un capăt de lume, însă se va pregăti mai bine și se va reîntoarce în competiție.

„Nu e nimic grav, s-a închis o ușă. Mai e alta, iar dacă nu e o să intru pe geam. Mă pregătesc mai bine și vin la anul”, a spus aceasta.