Florin Călinescu nu crede că Olivia Steer este cu adevărat raw-vegană. Mai exact, actorul a declarat în cadrul emisiunii ”Românii au Talent” că nu poate fi posibil ca tonusul să fie menținut doar printr-o alimentație bazată pe legume, plante, fructe și cereale.

Totodată, actorul a făcut referire și la timpul în care soția lui Andi Moisescu este plecată, întrebându-se dacă nu cumva aceasta merge la shaormerie, fără ca el să știe.

„Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia pleacă între o oră și trei de acasă, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva, nu?”, l-a întrebat Florin Călinescu pe colegul său de la masa juraților.

Andi Moisescu a reacționat imediat la glumele actorului. Juratul de la ”Românii au Talent” a declarat că o va verifica pe soția sa prin GPS.

„Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS,” i-a spus Andi.

Florin Călinescu nu o crede pe Olivia Steer 

Florin Călinescu nu s-a oprit aici. Actorul a mai adăugat că el crede că Olivia Steer are o prietenă alături de care merge să mănânce și proteină animală.

„N-ai cum din clorofilă să stai în picioare. Eu zic că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul. Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce”, a adăugat Călinescu.

Andi Moisescu a venit din nou cu o replică. Acesta a declarat că nu știe ce face soția sa atunci când lipsește de acasă, însă de acum. va verifica.

„Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo ca să vedem ce zice,” i-a transmis soțul Oliviei Steer.

„Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan. O friptură de 800 de grame?,” a mai adăugat Florin Călinescu.

De menționat este faptul că, nu este prima oară când actorul face glume pe seama regimului alimentar al Oliviei Steer. Florin Călinescu și-a mai adus aminte de obiceiurile Oliviei Steer când o concurentă a gătit în platoul emisiunii.