Florin Călinescu a semnat un nou contract! Fostul jurat o va lua de la zero: Nu am nicio teamă, nicio frică

Florin Călinescu a explicat duminică, 8 august, că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni. Totuși, fostul jurat nu a explicat despre ce televiziuni sau posturi TV este vorba.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunțul și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete”, a spus Florin Călinescu într-un live realizat pe Facebook.

Este în căutare de oameni potriviți

De asemenea, fostul jurat de la „Românii au talent” a spus și că este în căutare de oameni potriviți pentru diversele programe pe care le va implementa.

„Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri.

Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră.

Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire”, a completat acesta.

Ce fel de oameni caută Florin Călinescu?

Totodată, Florin Călinescu a explicat tot pe pagina sa personală faptul că oamenii pe care îi caută trebuie să fie „sinceri și entuziaști”.

„Nu trebuie să fiți actori, ba chiar caut să fiți sinceri și entuziaști. Caut să facem în această televiziune, în aceste televiziuni, programe românești, caut scenariști, oameni care să știe că facă un film, reportaje, nu pentru mine, ci pentru aceste televiziuni unde eu sunt consilier.

Împreună cu niște prieteni fac niște lucruri importante. Eu sunt chemat să-mi dau cu părerea și să începem să creionăm niște programe. La ce mă pricep? La satiră, la comedie, scenarii, mecle, atitudini…”, a explicat Călinescu.