Victor Dăncilă, fiul fostului premier al României, Viorica Dăncilă,  pare să o fi dat uitării pe fosta lui soție. După ce au divorțat în cursul anului 2019 , bărbatul se gândește acum la o nouă relație. Potrivit site-ului cancan.ro, cea care i-a căzut cu ”tronc” este fostul model Playboy, Raluca Podea.

Chipul angelic și formele sale apetisante l-au fermecat pe Victor Dăncilă, care ar fi abordat-o pe o rețea de socializare, iar simpatia pentru blondina sexy se manifestă prin inimioare lăsate de Victor la fiecare poză a ei.

Acum în perioada dificilă de stare de urgență, Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă s-a autoizolat la vila sa cu piscină și profit de vremea frumoasă făcând plajă.

(Foto: Facebook)

Victor Dăncilă a devenit bărbat liber în cursul anului 2019, după ce a divorțat de soția sa. La scurt timp și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României, scrie impart.ro. El a rămas cu un apartament de 70 de mp în București, obținut în anul 2013 prin donație, și cu un autoturism marca Volkswagen Passat din 2017. În vreme ce Elena Dăncilă, consilier juridic la Primăria Sectorului 5, are un imobil de 45 mp cumpărat în 2016.

O nouă şansă pentru Victor

Victor Dăncilă a fost adoptat de către părinții săi, la o vârstă fragedă. Viorica Dăncilă a ținut să dezvăluie că soțul ei a avut un puseu mare de tensiune atunci când a apărut știrea cu adopția lui Victor.

„Știau mulți dintre prietenii mei, de la Videle, de unde am stat. M-au sunat mulți care au dorit să intervină, să spună adevărul. De aceea am și rugat colegii de partid să nu vorbească. Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul.

Îmi voi apăra copilul chiar de ar trebui să lupt cu încă 10 publicații. V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel.

El a văzut articolul și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine. A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul, a avut un puseu foarte mare de tensiune.

Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine. Uneori, eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul.

Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă.