Într-o postare pe pagina personală de facebook, prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a reacționat după ce Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor. Fostul primar general susține că șeful statului a recunoscut indirect „două prostii majore” ale Guvernului Orban.

În opinia Gabrielei Firea, mesajul președintelui Klaus Iohannis arată doar ”disperarea PNL după un an de guvernare catastrofală”.

„După ce țăranii din piețe au înghețat, după ce produsele lor au degerat, Klaus Iohannis anunță redeschiderea piețelor! Nu o face premierul Orban, pentru că el tocmai contestase la Curtea Constituțională legea PSD prin care se redeschideau piețele. Așadar, anunțul vine de la Iohannis, care recunoaște astfel două prostii majore făcute de „Guvernul Său”:

1. Recunoaște că închiderea piețelor a fost o mare tâmpenie care trebuie neapărat îndreptată înainte de alegeri, în speranța că va opri declinul PNL în sondaje – nu mai pot face majoritatea nici cu USR împreună în viitorul Parlament.

2. Recunoaște că Guvernul Orban a făcut mai puține teste pentru a crea aparența unei scăderi a pandemiei, deși spitalele sunt sufocate și nu mai sunt locuri la ATI!

Dar mesajul lui Klaus Iohannis mai arată ceva și mai important: disperarea PNL după un an de guvernare catastrofală, cu eșecuri pe toată linia!”, a scris Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook.

”Nu îi putem lăsa încă 4 ani”

Gabriela Firea nu se oprește aici. Social-democrata îi cheamă pe români la vot, îndemnându-i să voteze cu PSD-ul.

„Nu îi putem lăsa încă 4 ani! Veniți vā rog la vot să-i sancționați! Veniți să votați PSD, singurul partid care se va putea lupta cu PNL în viitorul Parlament. PSD are oameni pregătiți să gestioneze și pandemia și economia. Nu vă irosiți votul pentru partidele care nu prea au șanse să treacă pragul. Votați PSD ca să scăpați de PNL și de Guvernul Orban! Votați ca să vă salvați!”, a mai menționat Firea.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea