Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că dă dovadă de o lipsă de sentimente față de bucureșteni care este de neimaginat într-o societate normală.

Firea își acuză fostul contra-candidat că a mințit în campania electorală cu privire la furnizarea apei calde către bucureșteni, doar pentru a obține un avantaj electoral, doar pentru ca după încheierea confruntării și aflarea rezultatului oficial să prezinte o altă versiune asupra situației.

”Priviți cum s-au dat în vileag!”

”Dumnezeu nu doarme! Priviți cum s-au dat în vileag! Toată vara am informat bucureștenii că livrarea deficitară a apei calde este din cauza ”reviziilor” prelungite INTENȚIONAT de către ELCEN, care aparține de Guvernul PNL.

Iar azi, primul drum făcut de primarul ales este chiar la ELCEN! Zice că acolo sunt ”soluțiile”, nu la primărie! Când spuneam eu, mă contrazicea! Nu credeam că o să-mi dea atât de rapid dreptate!”, a scris marți fostul Primar General pe Facebook.

”Și nu s-a dus la ELCEN să le reproșeze pentru că i-a lăsat pe bucureșteni fără apă caldă, ci să se pozeze prietenos, afectuos, și să le mulțumească pentru implicarea guvernului în campania electorală, prin pedepsirea bucureștenilor.

”Toate minciunile din campanie ies la suprafață”

Această lipsă de sentimente față de bucureșteni este de neimaginat într-o societate normală. Ușor, ușor, toate minciunile din campanie ies la suprafață.”, a acuzat Gabriela Firea.

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a obţinut 42,78% dintre voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar fostul edil, Gabriela Firea, candidatul PSD – 37,99%, potrivit datelor parţiale ale Biroului Electoral Central (BEC) centralizate până marţi la ora 9,00, după numărarea a 97,46% dintre voturi.

Pe locul al treilea se află Traian Băsescu, candidatul PMP, cu 10,98%.

Gabriela Firea nu și-a ascuns dezamăgirea după aflarea rezultatelor, acuzându-i pe cei pe care i-a crezut că îi sunt prieteni și aliați politici de faptul că i-au înfipt un cuțit în spate și au lăsat-o să de lupte de una singură cu candidatul dreptei unite.