Într-o postare pe pagina de facebook, Gabriela Firea susține că PMB face tot posibilul ca pasajul Doamna Ghica să fie gata la toamnă, însă anumite personaje vor doar să o ”boicoteze” pentru a nu finaliza acest șantier.

„Tragem tare (…) să finalizăm în această toamnă pasajul de la Doamna Ghica, deşi (…) Prefectura, prin prefectul numit de PNL şi prin ISC, prin oamenii PNL-ului de la ISC Bucureşti, vor să blocheze şantierul de la Doamna Ghica, se duc mereu în control, în inspecţie, mi-au trimis amenda acasă, amenzi închipuite, spunând, spre exemplu, că nu s-a respectat autorizaţia de construire, dar ei de unde ştiu ce scrie în autorizaţie, că nu au venit la Primărie (…) să ceară autorizaţia? (…)

Vor pur şi simplu să mă boicoteze ca să nu termin acest şantier şi cetăţenii din zonă să spună: ‘Uite, Gabi Firea nu a fost în stare să termine pasajul!’. Eu vreau să-i asigur pe cetăţeni că vom finaliza acest pasaj şi oricum îi vom da în judecată – deja am făcut plângerea pentru abuz în serviciu – şi pe cei de la ISC şi pe prefect, pentru că nu este normal să opreşti o lucrare edilitară atât de importantă pentru fluidizarea traficului doar din punct de vedere politic”, a spus Firea, într-un clip video postat pe Facebook.

Firea nu vrea să se lase

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Firea susținea din nou că în ciudat tuturor piedicilor care vor apărea ea va face tot posiblul ca lucrările la Pasajul Doamna Ghica să fie terminate în acestă toamnă.

„Nu lansăm artificii pentru lucrări neîncepute, ci avansăm serios în fiecare zi! Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi gata în aceasta toamnă. Progresele se vad cu ochiul liber. Nu ne oprim, indiferent cât de multe piedici ne pun guvernanții, prin Prefectură și ISC, politizate brutal.

Oamenii noștri sunt pe teren și lucrează din zori până noaptea. Vrem să ne respectăm promisiunile față de bucureșteni.
Astfel, a fost finalizată o altă etapă importantă: structura și umplutura la rampa 1, dinspre Pipera.

S-au asfaltat și primii 200 de metri, de la intersecția cu Bd. Lacul Tei și până la rampă.

Au fost finalizate cele 36 de coloane aferente infrastructurii pasajului și a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale”, scria atunci Firea.

Sursă foto: INQUAM Photos / Alexandru Busca