Cea de-a patra ediție a campaniei „Vin de casă din must de la Jidvei” a adus noutăți importante gospodarilor din 15 județe ale țării, inclusiv București și Ilfov. Alături de sortimentele de must din soiurile Sauvignon Blanc, Fetească Regală și Muscat Ottonel, compania Jidvei a introdus mustul Roze obținut din soiurile Pinot Noir, Cabernet Sauvignon și Shiraz.
La fel ca la edițiile anterioare, comanda minimă de must de la Jidvei este de 100 de kilograme, iar pentru comenzile de peste 250 de kilograme se asigură transportul gratuit la adresa indicată la efectuarea comenzii.
Anul acesta, campania „Vin de casă din must de la Jidvei” se desfășoară în localități din județele: Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Harghita, Covasna, Prahova (până la Câmpina), Gorj, Dâmbovița, Neamț, București și Ilfov.
Prețul mustului a rămas neschimbat: 4,5 lei pe kilogram (TVA inclus), indiferent de sortimentul de must achiziționat. Plata se face la livrarea sau la ridicarea comenzii, iar mustul vine însoțit de un certificat de conformitate ce atestă calitatea acestuia. Plata se face în baza bonului fiscal sau a facturii fiscale.

Cum comand mustul de la Jidvei?
Comenzile de must se pot face online, completând formularul de pe site-ul www.mustdejidvei.ro , iar ulterior un reprezentant Jidvei vă va contacta pentru confirmarea comenzii. Mustul de la Jidvei se poate comanda și direct, sunând la numărul de telefon 0755.706.000 (apel cu tarif normal).

Ce pot face dacă am probleme cu obținerea vinului de casă?
Mustul de la Jidvei este livrat gata limpezit, ușurând foarte mult procesul de vinificație. Împreună cu mustul veți primi un set de instrucțiuni care să vă ajute să obțineți cel mai bun vin de casă. Dacă întâmpinați probleme, puteți să adresați întrebări tehnologilor noștri pe www.mustdejidvei.ro sau sunând direct la 0755.706.000.