Analistul în criptomonede, Lark Davis, a postat recent o serie de tweet-uri, care evidențiază câteva idei pentru a minimaliza pierderile atunci când investesc în criptomonede precum Bitcoin, Ethereum sau jetoane DeFi.

Pierderile celor care investesc în criptomonede

Davis cere agenților de bursă să învețe cum să estimeze media dolarului (DCA) în monede fundamental puternice. El a adăugat: „Dacă ați fi cumpărat 100 dolari în BTC în fiecare săptămână de la vârful din 2017 până astăzi ați avea un profit de 80.000 dolari”.

”Aplicați conceptul Yield Farming, dar pe platforme mai sigure și mai bine stabilite. Randamentele multiple de 1000% prezintă un risc imens, dar obținerea a 50% sau mai mult se poate face cu ușurință pe platforme mai sigure, cum ar fi Bancor.

Utilizați Nexus Mutual pentru a reduce și mai mult riscul. Yield Farming le permite oamenilor să câștige dobânzi fixe sau variabile pentru împrumuturi. A fost unul dintre catalizatorii care îi ajută pe adepții cripto să câștige venituri pasive”, spune Lark Davis.

Sfaturi pentru investitorii în criptomonede

Analistul a adăugat, de asemenea, că investitorii pot folosi StableCoins în avantajul lor. ”Yield Farming poate aduce cîștiguri uriașe și a avea grajduri la îndemână vă permite să cumpărați scufundări.”

Analistul a apreciat apoi miza ca o modalitate de minimizare a pierderilor. El a declarat: „Monedele precum Ethereum, PolkaDot și Cardano oferă mize. Acest lucru vă permite să stivuiți mai multe monede folosind monedele existente. Acest lucru poate fi IMENS!”.

Următoarea sugestie a analistului a fost eficiența din punct de vedere fiscal. „Reduceți impozitul ars cât mai mult posibil legal. Aceasta include câștigurile pe termen lung față de cele pe termen scurt, recoltarea impozitelor și poate chiar schimbarea țărilor sau începerea unui trust”.

Analistul are și o sugestie pentru alocarea portofoliului. ”Cu cât este mai mare riscul monedei, cu atât este mai mică dimensiunea poziției pe care probabil doriți să o aveți. Nu mergeți la toate monedele aleatorii cu capac scăzut, ci introduceți 1% sau mai puțin din portofoliul total. Poate că nu este atât de dramatic, dar riscul este mult mai mic”.