Lovitură totală pentru Mircea Badea! Iubita sa l-a dat de gol: A trebuit să facem față

Carmen Brumă și Mircea Badea stăteau de mai mulți ani cu chirie, însă aceștia au fost nevoiți să se mute. Antrenoarea de fitness și nutriție a povestit cum au ajuns în această situație, dar și cum au găsit rapid o soluție.

Iubita lui Mircea Badea a povestit la Antena Stars că nu a mai putut sta în locuința anterioară deoarece contractul nu actual nu a putut fi prelungit. Astfel, cei doi au trebuit să caute de urgență o nouă locuință, însă, spre surprinderea lui Carmen Brumă, a găsit o nouă locație puțin peste așteptările ei.

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un apartament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut. (…) Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”, a dezvăluit Carmen Brumă.

Carmen Brumă are mai multe programe pentru cei care doresc să slăbească

Iubita lui Mircea Badea are acum un corp invidiat de multe femei, însă în adolescență aceata s-a luptat cu kilogramele în plus și nicio dietă nu dădea rezultate. Cu timpul, vedeta și-a învățat corpul, iar acum este un etalon pentru multe femei din România.

Din dorința de a ajuta și pe alții, ea a făcut mai multe cursuri în domeniu iar acum este antrenor de fitness și nutriție, dar are și programe speciale pentru nevoile celor care doresc să slăbească, în special femei.

Așadar, Carmen Brumă are un program care se numește „Abonamentul de urgență” și costă 45 de lei. El se întinde pe parcursul a trei săptămâni și conține atât o dietă cât și exerciții fizice. Vedeta mai are un program numit „Suplă & Sănătoasă în post” care costă 40 de lei și care durează șapte săptămâni.

Femeile care vor să aibă o siluetă de invidiat pe plajă pot apela la programul „Super Silueta de Plajă” care costă 55 de lei.