Elmec România, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de retail din România, se extinde cu trei magazine în Constanţa printr-o investiţie totală de  320.000 de euro, au declarat pentru CAPITAL Online reprezentanţii companiei.

Cele trei locaţii, Nike, Miss Sixty&Energie şi Folli Follie, se deschid în cadrul centrului comercial City Park Mall din Constanţa. Magazinul Nike a fost deja inaugurat în urmă cu câteva zile, printr-o investiţie de 100.000 de euro. Acesta este situat la parterul mall-ului şi are o suprafaţă de 246 metri pătraţi.

Locaţia Miss Sixty&Energie a absorbit o investiţie de 150.000 de euro şi este situat lângă magazinul Nike, având o suprafaţă de 170 de metri pătraţi.

Magazinul de bijuterii şi accesorii Folli Follie va fi deschis tot în luna iulie, în urma unei investiţii de 70.000 de euro.

Elmec îşi urmează planul de extindere

Astăzi, reţeaua Nike numără 23 de magazine, 2 magazine shop-in-shop şi 3 outlet-uri. Noile magazine Miss Sixty&Energie şi Folli Follie din Constanţa vor creşte la 14 numărul magazinelor monobrand din reţeaua Elmec România. Acestea se alătura celor 6 magazine multibrand şi celor 2 galerii.

Elmec România a adus pe piaţa autohtonă branduri ca Nike, Converse, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Miss Sixty etc.