El ar putea să-i ia locul lui Klaus Iohannis la conducerea țării! Tocmai a anunțat

Călin Georgescu, politicianul susținut pentru postul de premier de către Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a fost prezent, vineri seara, în emisiunea ”Culisele Statului Paralel”, de la Realitatea Plus. În cadrul emisiunii acesta a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

„DA, voi candida la alegerile prezidențiale din 2024, dar poate să fie mai repede, ca să nu le dăm insomnii românilor până atunci,” a afirmat acesta, fără a detalia la ce s-a referit prin ”poate să fie mai repede”. În plus, acesta a spus că ”foarte multe minuni se pot întâmpla”.

Călin Georgescu a fost întrebat dacă va participa la un demers de suspendare al președintelui Klaus Iohannis, răspunzând, în glumă, ”e deja suspendat, ce să mai suspenzi?”. Cu toate acestea, politicianul a evitat să dea un răspuns concret.

Zvonurile pe seama sa au fost negate

De-a lungul timpului, au apărut zvonuri despre acesta că ar avea legături cu masoneria, cu serviciile secrete și cu Moscova. Călin Georgescu a precizat, în cadrul emisiunii unde a fost invitat, că informațiile sunt false.

„Nu sunt mason, n-am nicio legătură. Nici cu serviciile secrete”, a afirmat acesta în cadrul emisiunii ”Culisele Statului Paralel”.

În cadrul aceleiași emisiuni, acesta a mai fost întrebat cine i-a finanțat proiectele, întrebare la care acesta a răspuns că este propriul său stăpân.

„Lucrurile se schimbă, în general, prin șoc (….) și s-a ajuns într-un astfel de moment. (…) Mișcare prin șoc este atunci când realizezi că totul a fost o minciună și o fraudă si că tu ești propriul tău stăpân, că ești propriul tău suveran. (…) Eu chem poporul român la demnitate și la suveranitate. Trebuie schimbată gândirea, este proastă, pentru că acceptăm și nu facem nimic și mai ales faptul că nu ne întrebăm, mai întâi, ce putem face noi. De aceea eu nu vin să antagonizez cu cei care ne conduc, nici nu mă interesează, ci să construiesc eu (…) Nu sunt rusofil, sunt românofil (…)

N-am nicio relație cu Rusia, nu în mod special. Am relație cu cei mai importanți oameni din această lume. Pe de altă parte, te uiți ce este în jurul tău si constați anumite lucruri pe care nu le poți ignora, pentru că atunci este vai de țara ta. Eu mă uit la Ungaria, Polonia, Cehia. Ungaria aproape că nu are resurse, dar au dragoste de țară, un lider important și o gândire politică impecabilă, au relații peste tot în lume.

Ungaria are o relație cu Rusia pe următorii 15 ani, România nu are nici rezerve de gaz, deci ești ținta prădătorilor oricând. Am mai spus, în diplomație trebuie să te ai bine cu toți, în special cu vecinii tăi, dar tot timpul să rămân în poziție verticală,” a declarat Călin Georgescu.