Investitorul a ieşit din afacerea cu restaurante anul trecut, la opt ani de la lansarea sa pe acest sector, asta după ce a vândut rețeaua fast food Divan Express, Meze Taverna și Kuzina, unui fond de investiţii din Turcia.

Acum, Andrei Iuşuţ şi-a lansat primul complex rezidenţial dezvoltat de noua sa firmă La Gloire. Proiectul, denumit Pipera Vlad Ţepeş, include 31 de apartamente. El a mai anunţat că, în iulie, vor fi demarate lucrările la al doilea complex, în zona Băneasa – Pipera.

„Zona de rezidențial boutique accesibil reprezintă o nișă pe care am reperat-o. A apărut deoarece piața e polarizată. Pe de o parte, există dezvoltările considerate ieftine, cu apartamente mici, fără design, sau clădirile înalte, tip bloc comunist «restilizat», fără identitate. Pe de alta, există dezvoltări desemnate drept premium, extrem de scumpe, aproape inaccesibile pentru marea majoritate a populației", a declarat Andrei Iușut.

Antreprenorul a anunţat că investiţia în primul complex s-a ridicat la 2,5 mil. euro, mare parte din această sumă fiind alocată terenului. Al doilea proiect urmează a fi terminat în octombrie 2019.