Dumitru Dragomir a condus ani la rândul Liga Profesionistă de Fotbal din România! Acum, fostul şef al LPF se plânge că i-a fost redusă pensia. Despre ce sumă vorbim, însă?

Ce pensie primeşte acum Dumitru Dragomir? “Este o nenorocire pentru pensionari”

Recent, Dumitru Dragomir a fost invitat Realitatea Plus, în cadrul emisiunii “Culisele statului paralel”, unde a depănat amintiri legate de viaţa şi cariera sa, atât în fruntea fotbalului din România, dar şi în calitate de politician. Reamintim că Dragomir a avut doua mandate de deputat, între 2000 şi 2008, din partea Partidului România Mare.

Ce pensie încasează acum Mitică Dragomir, după activitatea sa de deputat şi cea din fruntea LPF? Este vorba despre circa 12.000 de lei.

“Trăiesc din pensie cu toate că mi-au redus-o ăștia”, se plânge acesta, care spune că are de plătit şi o sumă uriaşă la stat lună de lună.

“Nu e niciun secret. Eu nu iau niciun leu din ce am produs până acum. Trăiesc din pensie cu toate că mi-au redus-o ăștia. Am 12 mii de lei.

Este o nenorocire pentru pensionari. Am plătit 6.000 de dolari pe lună la stat.

Nu beau, nu fumez, mănânc ca un porumbel. M-am îngrășat. M-au tot invitat la pomana porcului. Eram sexy. După Sărbători intru iar la regim”, a povestit Dumitru Dragomir, potrivit realitateasportiva.net.

“Mi-au facut procese, dar nu m-a condamnat nimeni”

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre celebra poreclă de “Don Corleone”, dar şi despre încercările multora de a-l condamna definitiv la închisoare.

“Don Corleone mi-a spus Giovanni Becali. Mi-au facut procese, dar nu m-a condamnat nimeni.

A zis de toate, că doar el scăpa de închisoare. La «Beciul Domnesc» am stat șapte luni și ceva”, a mai declarat Mitică Dragomir.

“Nici Biden nu-l învinge pe Burleanu. (…) Nu e puternic el, ci ăia care îl susțin”

Dumitru Dragomir a mai vorbit şi despre alegerile ce vor avea loc în primăvară acestui an la FRF (Federaţia Română de Fotbal). El este de părere că Răzvan Burleanu nu va putea fi înlocuit, chiar dacă nu are rezultate, pentru că grupul de oameni politici şi serviciile din spatele său sunt prea puternice.

“Fără rezultate nu poți rezista, nu te ține nimeni. Domnul Burleanu e pus acolo de oamenii politici și de servicii. N-are niciun fel de rezultate. Eu n-am avut nicio pilă în fotbal. E tare Dâncu acolo, este apropiat al serviciilor și nu se atinge nimeni de Burleanu.

Nici Biden nu-l învinge pe Burleanu. Nu îl bate nimeni la FRF. Nu e puternic el, ci ăia care îl susțin. Grupul de la Cluj este foarte tare.

Fără bani negri nu se poate trăi în fotbal. Cred că știu și serviciile. Una este când există corupție, alta e când folosești bani negri pentru bunul mers al lucrurilor. Pe Gică Popescu l-au luat și au băgat la pușcărie, să câștige Burleanu. Toți din fotbal s-au dus nevinovați la pușcărie”, a explicat Dumitru Dragomir.