Ion Țiriac a dezvăluit într-un interviu mai vechi ce îi făcea mama sa în perioada copilărei. Potrivit magnatului, deși femeia care i-a dat viață era destul de mică de înălțime, era extrem de energică și îl cam teroriza.

Mai exact, se pare că mama sa îl bătea de trei ori pe zi și avea și un motiv destul de serios. Ion Țiriac susține că mama sa îl bătea chiar dinainte să facă ceva, pentru că știa ce urmează.

„Maică-mea era foarte mică de talie 150 și nu stiu cât, o femeie extraordinar de energică. Mă bătea cam de trei ori pe zi și îmi spunea seara: te-am bătut astăzi pentru ce o să faci mâine. Eu nu știu, dar tu știi”, a dezvăluit Țiriac, în urmă cu ceva timp.

Ion Țiriac a crescut fără tată

Presa străină a abordat în urmă cu câțiva ani viața de familie a lui Ion Țiriac. Acesta a avut o copilărie destul de tristă, având în vedere faptul că tatăl său s-a stins din viață când el avea doar 9 ani.

Au urmat ani dificili, deoarece singurul venit al familiei era modest. Mama lui Tiriac lucra într-o fabrică de camioane, motiv pentru care Ion s-a angajat la varsta de 14 ani pentru a face rost de bani. Se pare însă că întreaga dramă l-a motivat să facă un lucru măreț în viața sa.

Ion Țiriac a început ca jucator de tenis de masă, a trecut la hochei, fiind un sportiv respectabil, pentru ca mai apoi să ajungă la tenisul de câmp, la vârsta de 15 ani.

„Prima dată când am luat o racheta de tenis in mână a fost cu cateva zile inainte sa fac 15 ani. A fost un moment ce mi-a schimbat viata. Chiar daca eram un atlet bun, nu eram deloc talentat. Asa ca a trebuit sa muncesc precum un câine pentru tot restul vietii mele”, a povestit Tiriac.