Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață în Spania, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie, în urma unui accident de circulație. Fosta iubită, Viviana, a plecat ieri în Spania pentru a se ocupa de cele necesare repatrierii trupului neînsuflețit, iar potrivit ultimelor informații apărute, înmormântarea lui Cornel Galeș va avea loc pe data de 10 decembrie. Fostul soț își va dormi somnul de veci lângă iubita lui soție. A decedat la vârsta de 60 de ani.

Turnură dramatică

Viaţa lui Cornel Galeş a luat o turnură dramatică după moartea Ilenei Ciuculete. A urmat o perioadă de depresie și a crezut că dacă se mută în Spania și își schimbă complet viața lucrurile se vor rezolva de la sine.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a hotărât să plece din țară și nu a mai dat înapoi. Era convins că luptele prin instanță cu fiii fostei soții vor înceta și se va face dreptate, într-un final. Spunea că e nevinovat și nu a luat nici un ban care nu i se cuvenea și că sumele declarate din averea Ilenei Ciuculete sunt cele reale, arată spynews.ro.

O nouă perioadă dificilă

Prin urmare, Cornel Galeș plecase în Spania în urmă cu câteva luni, alături de Viviana, femeia care l-a făcut să zâmbească din nou după decesul regretatei artiste. Însă lucrurile s-au schimbat radical în viața lui atunci când Viviana a decis să se întoarcă în România. A traversat iar o perioadă dificilă, totul culminat cu un deces fulgerător, în urma unui cumplit accident de mașină, petrecut în regiunea Torrent, Valencia, Spania.

”Plec din țară. Nu stau aici, plec cât mai departe. Da, o să plec cu agenția pentru care lucrez, deci în interes de serviciu. Nu mai vreau să aud și să mai văd răutatea și urâțenia declanșată de fiii Ilenei. Poate, într-o bună zi, mă voi întoarce să continui procesul deschis de fiii soției mele. O să-mi dovedesc nevinovăția și o să demonstrez tuturor că sumele vehiculate de ei ca avere lasata în urmă de zânica mea nu există”, a spus Cornel Galeș înainte de a pleca în Spania.