Vestea morții lui Cornel Galeș a luat prin surpinderere pe toată lumea. Fostul soț al Ileanei Ciuculete, a murit într-un accident de mașină, după decesul suferit de cântăreața de muzică populară, în martie 2017. Un prieten apropiat face însă mărturii incredibile care aruncă în aer cazul.

Adevărul despre accidentul mortal

Apropiatul lui Cornel Galeș a decis să rupă tăcerea. Acesta a spus cu cine era Cornel în momentul accidentului, dar și un alt amănunt teribil. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Cornel Galeș petrecuse alături de un prieten apropiat care își serba onomastica.

„În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-ai lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten de-ai lui, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat, conform Antena Stars.

Ileana Ciuculete a murit cu aproximativ 2 ani în urmă, de o boală cruntă, Hepatita C. Cornel Galeș, fostul soţ al acesteia, a murit și el într-un accident de maşină, în Spania, acolo unde locuia cu iubita lui.

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș a fost anunțată telefonic de un agent de circulație din Spania de accidentul suferit de acesta. Se pare că Galeș se afla în maşină alături de alte două persoane când autoturismul a fost implicat într-o ciocnire frontală.