Ce s-ar fi întâmplat dacă Liviu Dragnea era eliberat?

Ion Cristoiu a explicat că  „probabil că dacă îl elibera acum venea Paștele și nu era bine diversiunea pusă la cale”. Totuși, jurnalistul a puncat că fostul șef al social democraților „va fi eliberat”din închisoare pe 27 mai.

Liviu Dragnea, care a încercat să se elibereze. Pe 27 mai va fi eliberat. Probabil că dacă îl elibera acum venea Paștele și nu era bine diversiunea pusă la cale. Eliberarea lui va face parte dintr-o diversiune, adică o să înceapă iar un hau-hau, a ieșit Liviu Dragnea, ciuma roșie… Liviu Dragnea, dacă iese din pușcărie ocupă televiziunile, presa miluită sau pe cale de a fi miluită vreo lună.

Vor începe din surse, aflăm că va face un partid, din surse aflăm că azi-noapte s-a întâlnit cu… și o s-o țină așa până obosește. În timpul ăsta, ăștia o să mai pună mâna pe vreo 10 fripturi, fără să le vedem noi”, a declarat Ion Cristoiu, conform alephnews.ro

Final pentru Liviu Dragnea

Anterior, Cozmin Gușă a vorbit la rândul lui despre decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 5 de a respinge cererea de eliberare condiționată.

„Eu niciodată nu l-am apărat pe Dragnea, dar apăr și un principiu, și îl apăr și pe el în acest caz. Dacă Comisia de la penitenciar, prezidată de un judecător, îți dă în unanimitate că te-ai calificat, că ai făcut zilele, oricum pedeapsa în acest proces era politică… de ce să mai vină încă o dată un alt judecător ca să analizeze ce?!

A stat cuminte la pușcărie, nu a deranjat, nu a venit cu dezvăluiri. Vă dați seama dacă Dragnea ar vorbi și ar prezenta dovezi?! S-ar cutremura România! Este semn că pe Dragnea nu-l așteaptă vremuri bune în libertate. E un avertisment foarte clar”, a mai spus Cozmin Gușă”, a spus Cozmin Gușă, vineri, în cadrul emisiunii de la DCNewsTV.

Sursă foto: Dreamstime