Marian Ceauşescu a avut parte de un moment tensionat la Aeroportul Otopeni. El s-a întâlnit acolo cu Raed Arafat, pe care a ținut să-l certe de cum l-a văzut.

„Domnu’ Arafat, ce faceţi, aşteptăm demisia? Demisia, asta vreau, sincer, atâta tot, nu e greu. Să vă daţi demisia domnu’ Arafat! Colectiv, domnu’ Arafat, nu uitaţi”, i-a spus Marian Ceauşescu lui Raed Arafat.

Imediat, Raed Arafat a reacționat: „Să ştiţi că o să chem poliţia şi nu mai urcaţi în avion”.

„Nu mai urc în avion? Aoleu! Demisia, atât vreau, nu e greu. Să vă dați demisia! Colectiv. Nu uitați, Colectiv”, a comentat și Marian Ceaușescu.

Conflict deschis cu Liviu Dragnea

Despre Marian Ceaușescu s-a scris mult, mai ales în contextul conflictului avut de acesta cu Liviu Dragnea. Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de „Ceaușescu” este unul dintre cei mai activi protestatari, care a fost prezentat la toate mitingurile din piața Victoriei și nu numai, împotriva guvernului PSD-ALDE și ale lui Liviu Dragnea.

Relațiile dintre cei doi au ajuns la un nivel destul de tensionat iar totul a culminat inclusiv cu chemarea fostului lider al PSD în judecată. Motivul a fost legat de faptul că Dragnea l-a numit „Securilă”.

Anunțul a fost făcut chiar de protestatarul Marian Ceaușescu care a făcut public și documentul de chemare în judecată.