Liviu Dragnea trăiește niște momente cumplite. Acestuia i s-ar fi interzis mai toate drepturile pe care le-ar avea în închisoare după ce conducerea penitenciarului Rahova a decis să-l pedepsească după interviul pe care l-a dat în presă. Mai mult chiar, Dragnea ar avea mari probleme la coloană și ar trebui chiar să să opereze. Dezvălurile au fost făcute de către un apropiat al fostului șef al PSD, Codrin Ștefănescu, care a aflat toate detaliile după ce s-a dus să-l viziteze pe Dragnea la Rahova.

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media!, a scris pe Facebook fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

„Deși sunt cereri imense in acest sens! Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!, mai afirmă Ștefănescu.