S-a aflat totul despre Liviu Dragnea. Informații despre fostul lider al PSD au fost oferite chiar de către Viorica Dăncilă. Aceasta a spus că Dragnea avea o mare frustrare. El își dorea cu disperare să ajungă premier. Din această poziție, liderul PSD voia să tragă sforile la Palatul Victoria.

Liviu Dragnea suferea enorm de mult pentru că nu putea conduce guvernul României. Dezvăluirea a fost făcută de fostul premier Viorica Dăncilă. Ea a dat detalii șoc în cartea – interviu pe care urmează să o lanseze în curând.

În volumul „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr”, ce va fi lansată în perioada următoare, fostul premier vorbește despre relația cu Liviu Dragnea. Despre cum s-au cunoscut, pe vremea când activau în partide diferite, și cum au ajuns să colaboreze. Dăncilă a susținut că Dragnea era foarte nemulțumit din cauză că nu putea fi premier, conform Libertatea.

Dragnea s-a schimbat, la început nu era așa

Dragnea era de părere că trebuie să ocupe funcția în calitate de președinte al PSD.

„Liviu Dragnea, dincolo de problemele pe care le-a avut pe justiție, era un foarte bun organizator și un bun cunoscător al administrației publice. Cred că ar fi fost un prim-ministru bun. Nu era vina mea, de fapt, nu era vina nimănui că nu a putut să devină prim-ministru. Cred că din această cauză s-a consumat foarte mult. De multe ori a avut ieșiri care arătau că este nemulțumit din cauza acestui aspect”, a relatat Viorica Dăncilă.

Fostul premier al PSD a mai povestit, în cartea sa, că acest frustrări și-au pus amprenta asupra comportamentului lui Dragnea. În timp acesta s-a schimbat și a început să ia decizii de unul singur. El nu se mai consulta cu alți lideri din partid.

„La început nu era așa. Târziu s-a schimbat. Cred că a fost și acea frustrare a faptului că și-a dorit să fie premier și nu a putut, totuși, să acceadă în această funcție”, a mai spus Viorica Dăncilă în carte.

Dăncilă a devenit al treilea premier PSD la propunerea lui Liviu Dragnea. Ea s-a aflat la conducerea guvernului până în toamna anului 2019. Aceasta a fost înlăturată prin moțiune de cenzură. La scurtă vreme după demiterea guvernului său, Viorica Dăncilă a candidat împotriva lui Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea