Rolul lui Donald Trump, interpretat de un actor român

Rolul lui Donald Trump în tinerețe va fi jucat de către actorul român Sebastian Stan, totul în cadrul unei pelicule de la Hollywood! Filmul se va numi „The Apprentice”, iar românul îi va avea ca parteneri pe Jeremy Strong și Maria Bakalova.

Filmul se axează pe perioada în care Donald Trump și-a dezvoltat afacerea imobiliară în New York, mai precis, între anii 1970 și 1980, anunță Hollywood Reporter.

Abbasi (Holy Spider) este regizorul acestui film, având la bază un scenariu scris de Gabriel Sherman. Biografia lui Sherman despre fondatorul Fox News, Roger Ailes, intitulată „The Loudest Voice in the Room”, a inspirat miniseria Showtime din 2019, „The Loudest Voice”. Miniseria l-a avut Russell Crowe a interpretat rolul principal.

Potrivit primelor informații despre film, „The Apprentice” va fi o poveste a originilor unei dinastii americane. Filmul explorează teme foarte prezente în viața lui Trump, precum puterea, corupția și înșelăciunea.

Filmul va fi pridus de Daniel Bekerman de la Scythia Films, Jacob Jarek de la Profile Pictures și Ruth Treacy de la Taylored Film.

Producătorii executivi ai filmului sunt Gabriel Sherman, Grant Johnson și Amy Baer, în colaborare cu Kinematics condusă de Mark Rappaport.

Sebastian Stan
Sebastian Stan / SURSA FOTO: Wikipedia

Cine este actorul român Sebastian Stan

Sebastian Stan este unul dintre cei mai cunoscuți actori români. El a reușit să se impună în industria filmului american. Talentul și carisma lui au atras atenția marilor regizori, care l-au inclus în producții notabile, adesea nominalizate sau premiate la Oscar.

Românul Sebastian Stan a fost nominalizat la premiile Emmy pentru interpretarea bateristului Tommy Lee în miniseria biografică „Pam & Tommy” produsă de Hulu. În acest film, Stan o are ca parteneră pe Lily James, care interpretează rolul Pamelei Anderson.

Printre alte roluri notabile ale lui Sebastian Stan amintim filmul din 2023, „Dumb Money”. Totodată, el a jucat în serialul Disney+ „The Falcon and the Winter Soldier”, precum și filmul bazat pe o poveste reală, „I, Tonya” (2017)

Românul a jucat împreună cu Matt Damon în „Marțianul”, producție care a primit 7 nominalizări la Oscar. El a avut un rol și în „Lebăda Neagră”, unde i-a avut ca parteneri pe marii actori Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel.

Palmaresul său cuprinde și roluri în music-hall-uri pe Broadway. Un alt important rol a fost și cel din serialul american, „Gossip Girl”.

În cea mai recentă parte a trilogiei „Captain America”, Sebastian Stan interpretează unul dintre rolurile principale. El îi are alături pe Robert Downey Junior, Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving și Samuel L. Jackson. Apreciat pentru performanța sa, actorul român a reușit să includă și câteva replici în limba română în acest film.

Sebastian Stan
Sebastian Stan (stânga) în „Captain America: Civil War” / SURSA FOTO: imdb.com