Donald Trump s-a comparat cu părinții fondatori ai SUA

Donald Trump a declarat că „le-ar fi foarte greu” lui George Washington și Abraham Lincoln să îl învingă la alegerile prezidențiale.

„Cred că ar fi greu dacă George Washington s-ar întoarce din morţi şi l-ar alege pe Abraham Lincoln ca vice-preşedinte. Cred că le-ar fi foarte greu să mă învingă”, a spus Donald Trump, potrivit businessinsider.com

A fost mult mai popular în cadrul partidului Republican decât Lincoln

De asemenea, nu este prima dată când fostul președinte se compară cu marii președinți din istoria Statelor Unite. Acesta a mai spus că a fost mult mai popular în cadrul partidului Republican decât Lincoln.

Totodată, în aprilie a declarat că faţa lui ar fi fost pe Muntele Rushmore dacă era democrat. Mai mult, Trump a spus că a fost tratat „mai rău” decât Lincoln şi că a făcut „mai multe pentru americanii de culoare” decât toţi foştii preşedinţi SUA, mai puţin cu excepţia lui Lincoln.

Donald Trump, înapoi la Casa Albă în 2024?

Donald Trump pare să-şi dorească să revină în funtea Statelor Unite şi nu poate accepta faptul că a pierdut în faţa lui Joe Biden. Trump a fost întrebat ce planuri are pentru 2024.

Următoarele alegeri prezidenţiale vor avea loc în Statele Unite în anul 2024, însă Donald Trump ştie deja ce planuri are pentru acestea. Afirmaţia fostului lider de la Casa Albă a fost făcută în cadrul unui eveniment de tip „town hall”, moderat de Sean Hannity, prezentator la Fox News şi unul dintre cei mai înfocați susținători ai lui Trump pe perioada mandatului său de preşedinte.

„Nu veți răspunde dar trebuie să întreb, unde sunteți în proces?”, i-a spus Hannity lui Trump cu referire la decizia de a candida din nou pentru președinția SUA. „Lăsați-mă să vă întreb asta, fără a da răspunsul, care este răspunsul, v-ați hotărat măcar?”.

„Da”, a răspuns fostul președinte republican, potrivit The Hill. Cu câteva zile în urmă, republicanul Donald Trump venea în faţa americanilor, la primul miting major de după încheierea mandatului. Aflat în Ohio, fostul preşedinte a vorbit despre „catastrofa” administrației Biden.

Sursă foto: Dreamstime