Este doliu în televiziune! Un fenomen de la Hollywood s-a stins din viaţă mult prea devreme

Doliu uriaş în televiziune! A murit un producător al unor filme şi seriale celebre de la Hollywood.

Kevin Turen avea doar 44 de ani, iar moartea sa a luat pe toată lumea prin surprindere.

Producător al celebrelor seriale „Euphoria” şi „The Idol”, Kevin Turen a încetat subit din viaţă. Tatăl său este cel care a făcut anunţul trist. Acesta nu a oferit însă mai multe detalii despre cauza morţii.

„Kevin a fost atât de incredibil de special, această lume va fi mai săracă fără el”, a afirmat Edward Turen într-o declaraţie oferită duminică site-ului Deadline.

Un mesaj a venit şi din partea lui Jay Penske, un prieten apropiat al lui Kevin Turen şi CEO al Penske Media Corporation.

„În ciuda numeroaselor sale realizări la Hollywood, cea mai mare pasiune a lui Kevin a fost familia și prietenii.

Era atât de mândru de copiii săi. El și soția sa, Evelina, erau hotărâți ca copiii lor să crească cu valori mari și să se asigure că vor face o diferență în lumea largă.

Inimile noastre se frâng pentru ei și simțim cu toții un sentiment profund de pierdere. Ne va lipsi foarte mult Kevin, iar acest oraș a pierdut astăzi una dintre cele mai strălucitoare stele în ascensiune ale sale”, a transmis Jay Penske.

Avea deja o carieră impresionantă în spate. A produs seriale şi filme cu marii actori americani

Kevin Turen s-a născut la New York în 1979 şi a studiat la Universitatea Columbia în metropola americană.

Turen a debutat ca producător în filmul „Wassup Rockers” din 2005, regizat de Larry Clark. A continuat apoi să producă mai multe lungmetraje, printre care și „Operation Endgame”. Scenaristul acestui film a fost chiar Sam Levinson, creatorul serialului „Euphoria”.

Kevin Turen și Sam Levinson au produs și filmul „Pieces of a Woman” din 2020, în care au jucat Vanessa Kirby și Shia LeBeouf.

De numele regretatului producător se mai leagă filmele „X” şi „Pearl”, ambele cu Mia Goth, „The Unbearable Weight Of Massive Talent”, cu Nicolas Cage şi Pedro Pascal, dar şi viitorul serial „Gossamer”, cu Vera Farmiga şi Forest Whitaker.

El a fost producător pentru serialele HBO „Euphoria” şi „The Idol”, dar şi pentru alte filme produse în ultimii ani. Enumerăm „Arbitrage”, cu Richard Gere, „All Is Lost”, cu Robert Redford, sau „Assassination Nation” și „Malcolm & Marie”, ultimele două ale prietenului şi colaboratorului Sam Levinson.

Şi actorul Angus Cloud din „Euphoria” a murit acum trei luni. Avea 35 de ani

Nu este singura tragedie recentă pentru fanii şi echipa serialului „Euphoria” de la HBO.

Acum doar trei luni, actorul Angus Cloud a murit la numai 35 de ani, în casa familiei sale din Oakland, California. Motivul: o supradoză accidentală de droguri.

„Cu cea mai mare durere în suflet a trebuit să ne luăm astăzi rămas bun de la un om incredibil.

Ca artist, prieten, frate și fiu, Angus a fost special pentru noi toți în atât de multe feluri”, a spus familia actorului într-o declarație obținută de People la momentul respectiv.