De ce sunt atât de importante pungile personalizate? Care sunt avantajele de a le achiziționa direct de la producător? Îți răspundem în rândurile de mai jos!

Avantajele achiziționării de pungi direct de la producător

Probabil că ai auzit deja de pungi personalizate. Totuși, dacă nu, îți povestim noi despre ele!

Pungile personalizate sunt acele pungi pe care fiecare afacere, fiecare magazin, imprimă o imagine și/sau detalii personalizate. Cu alte cuvinte, afacerile realizează importanța branding-ului și refuză să mai folosească pungile generice cu ”Thank you”, care se găsesc la orice magazin. Magazinele încep să folosească din ce în ce mai mult pungi de calitate superioară, care să îi reprezinte, care să atragă mai mulți clienți.

Sacoșele personalizate pot fi realizate din plastic sau din materiale biodegradabile, precum amidon de porumb sau trestie de zahăr. Pungile clasice din plastic îți garantează rapiditate în producție și rezistență, iar pungile biodegradabile te scutesc de plata eco-taxei, te ajută să protejezi mediul înconjurător și impresionează și mai mult clienții. Acesta ar fi primele avantaje ale sacoșelor personalizate, în funcție de materialele din care sunt realizate!

Apoi, alt avantaj este reprezentat de versatilitatea formelor și dimensiunilor în care aceste pungi pot fi realizate. Pungile pot fi produse pentru orice tip de magazin, fie că se vând produse mai mari sau mai mici, haine, medicamente, soluții de curățat, machiaje sau alimente. În funcție de produsele pe care le vinzi poți alege între pungi farmacie, cele cu mânerul tăiat direct în folia pungii, ideal pentru produse mici, sau pungi maieu – acele pungi cu mânerele comode, ieșite în afara pungii, pe care le folosesc mai ales supermarket-urile.

Acum urmează cel mai important avantaj: personalizarea le arată clienților actuali că îți pasă de ei și de experiența lor în magazin, dar te ajută și să atragi mai mulți clienți noi!

Pungile personalizate dau dovadă de implicare 100% în dezvoltarea magazinului tău și în experiența pe care clienții o au în acesta. De aceea clienții vor fi impresionați că investești în fiecare aspect al magazinului tău, oferindu-le o experiență completă de cumpărături, cum nu mulți comercianți fac. 

Dar cum stă treaba cu atragerea noilor clienți? Foarte simplu! Datorită acelei celebre ”pungă cu pungi” românii reutilizează foarte des pungile pe care le primesc la magazin. Și știi care pungi sunt refolosite cel mai des? Exact, cele de calitate superioară cu imprimeuri atrăgătoare!

Nu contează că acel imprimeu este exact logoul afacerii tale sau un element grafic în culorile reprezentative magazinului. Sau că pe pungă sunt imprimate și adresa și detaliile de funcționare. Atunci când o pungă este de calitate, rezistentă, va fi refolosită! Așa că pungile cu imaginea magazinului tău vor ajunge la prieteni, la familie, la colegii de muncă sau vor fi văzute chiar și de către necunoscuți, pe stradă. Și cu siguranță vor atrage atenția! 

De ce să achiziționezi sacoșe personalizate direct de la producător?

În primul rând, cea mai corectă și avantajoasă informație este faptul că prețul de producător este incontestabil mai bun decât cel pe care l-ai obține dacă vei cumpăra pungi personalizate prin intermediari.

Suntem de peste 15 ani producători de pungi personalizate, iar scopul nostru este să ne ajutăm clienții să obțină exact pungile pe care și le doresc. Deci, pe lângă ofertele imbatabile, îți oferim și sprijin în alegerea și crearea graficii pentru pungă, dar și pentru alegerea formei acesteia – pentru a se potrivi întocmai produselor pe care le vinzi.

Să nu mai spunem că noi, odată ce am terminat de produs și personalizat pungile, le și trimitem către tine! În maxim o săptămână de la comanda fermă vei putea avea chiar în fața magazinului noile pungi de calitate superioară, fără să aștepți săptămâni întregi în mail-uri și telefoane cu un intermediar.

Atunci când achiziționezi pungi personalizate direct de la producător investești în magazinul tău și în dezvoltarea acestuia. Clienții vor fi impresionați, vei atrage și mai mulți cumpărători, iar afacerea ta va avea doar de câștigat!