Este doliu în presa din România! Un jurnalist cu experienţă a fost răpus de către COVID-19.

Presa din Argeş este mai săracă după trecerea în nefiinţă a lui Mihai Bădescu

Este vorba despre Mihai Bădescu, unul dintre cei mai valoroşi şi apreciaţi jurnalişti din Argeş. El a murit luni, 25 octombrie, pe un pat de spital în secţia ATI a Spitalului Judeţean Argeş din municipiul Piteşti. Jurnalistul avea numai 52 de ani.

Mihai Bădescu (Sursa: Facebook/Dorin Mărăşoiu)

În urma infecţiei cu noul coronavirus, el fusese internat în spital cu câteva zile în urmă. Din păcate, starea sa s-a înrăutăţit foarte repede, iar medicii nu au mai putut face nimic să-l salveze viaţa.

Mihai Bădescu avea o experienţă în mass-media de aproape 30 de ani. Timp de aproape două decenii a lucrat la săptămânalul Jurnalul de Argeş, iar de câţiva ani îşi deschisese propriul site de presă, intitulat soaptereci.ro, transmite Adevărul.

Bădescu era cunoscut în presa argeșeană și prin proiectele în care s-a implicat. Foştii săi colegi de la Jurnalul de Argeş scriu că trupul neînsuflețit al lui Mihai Bădescu va fi depus marţi, 26 octombrie, după ora 15:00, la capela bisericii din Ștefănești – blocuri. Slujba de înmormântare va avea loc joi, de la ora 12:30, înhumarea fiind la cimitirul nou, pe aleea Mirunescu.

“Pe zi ce trece rămânem mai însinguraţi (…) Rămas bun, prietene!”

Dorin Mărăşoiu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, a transmis şi el un mesaj emoţionant pe contul său de socializare, la anunţul trecerii în nefiinţă a lui Mihai Bădescu.

“Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletul ales! Am primit astăzi o veste teribil de tristă.

Mi-e foarte greu să cred şi să accept că Mihai Bădescu, amicul meu vechi a ales să plece pe drumul către Îngeri…. Pe zi ce trece rămânem mai însinguraţi.

Cu siguranţă am rămas şi fără articolele de presă în care Mihai parodia metehnele potentaţilor şi ne amuzam de ascuţimea condeiului său… Rămas bun, prietene!”, a scris Dorin Mărăşoiu.