Doliu în lumea radio din județul Hunedoara. Adrian Oprea, unul dintre cei mai „vechi” și de renume realizatori de emsiuni de televiziune din judeţul Hunedoara, s-a stins din viață.

Potrivit ultimelor informații. Adrian Oprea a fost unul dintre veteranii presei locale. Jurnalistul şi-a început cariera în presă la Radio Color Hunedoara, post de radio înfiinţat în 1996.

Totodată, în ultimii săi ani de activitate a avut emisiuni la postul local Info HD, cea mai recentă ele fiind în 22 iulie. De menționat este faptul că nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, iar moartea fulgerătoare a jurnalistiului i-a cutremurat pe apropiaţii săi.

Doliu în lumea radio. Un celebru jurnalist a murit

Anunțul a fost făcut de foștii colegi ai realizatorului tv. Acești l-au descris ca fiind un ”suflet aprins, om darnic cu cei din jur, mereu pregătit să lupte cu desişul uneori deprimant al vieţii, spirit de descoperitor, dar și un jurnalist cu har”.

Totodată, ei au transmis condoleanțe familiei precizând că Adrian Oprea a avut darul de a-i bucura pe toți cu prezența sa ani la rând, iar amintirea sa va rămâne ”neprețuită”.

„Colegul nostru Adrian Oprea a fost chemat acum să împărtăşească, undeva, în cuprinsul adevărului etern, împlinirea drumului său de om. Prea devreme pentru toţi cei care i-au fost aproape, pentru cei care l-au cunoscut preţ de o viaţă sau preţ de o clipă. Prea devreme şi tulburător, Adi Oprea ne-a lăsat cu grijile lumii, pentru a se odihni în altă rânduială.

Suflet aprins, om darnic cu cei din jur, mereu pregătit să lupte cu desişul uneori deprimant al vieţii, spirit de descoperitor, jurnalist cu har, coleg şi prieten de nădejde, Adi Oprea ne-a bucurat tuturor spirala timpului pe care am parcurs-o împreună. Amintirea lui este nepreţuită”, se arată în mesajul de condoleanţe transmis de foştii săi colegi din partea publicațiilor Replica şi Info Hd.