Este doliu la Hollywood: actorul, regizorul şi producătorul Clark Middleton a încetat duminică din viaţă la vârsta de 63 de ani, din cauza virusului West Nile. Soţia sa Elissa a confirmat vestea tragică.

Virusul West Nile nu are deocamdată un tratament.

“Cu inimile grele, anunțăm trecerea în nefiinţă a unei vieți eminamente demne de sărbătorit: Clark Tinsley Middleton, 63 de ani – iubit actor, scriitor, regizor, profesor, erou, soț, far călăuzitor, prieten. (…) Clark a fost un suflet minunat care şi-a petrecut o viaţă întreagă sfidând limitele şi luptându-se pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi”, a transmis soţia sa.

În dreptul numelui lui Clark Middleton regăsim peste 45 de roluri ca actor. El a lucrat de-a lungul carierei sale cu mulţi regizori celebri, precum Quentin Tarantino – Kill Bill Vol. 2, Alejandro Iñárritu – Birdman, Ang Lee – Taking Woodstock, Bong Joon Ho – Snowpiercer sau Frank Miller și Robert Rodriguez – Sin City.

Clark Middleton a apărut şi în multe seriale de televiziune, precum Law & Order, Fringe, The Path sau mai recent în noul sezon al celebrului Twin Peaks şi în The Blacklist, scrie Variety.

Actor american împuşcat şi ucis chiar pe stradă, în acest weekend

Tot în acest weekend, un alt actor american celebru a murit, de această dată el fiind împuşcat mortal, chiar pe stradă.

Este vorba despre actorul Thomas Jefferson Byrd, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele regizorului Spike Lee. Byrd a fost împuşcat mortal în orașul Atlanta, pe stradă, potrivit poliţiei locale.

Thomas Jefferson Byrd, în vârstă de 70 de ani, a fost ucis sâmbătă noapte, însă informația cu privire la deces a fost amânată. Poliţia a fost alertată cu privire la o persoană rănită. Medicii chemaţi la faţa locului l-au identificat şi au pronunţat decesul cauzat de mai multe răni în spate provocate de o armă de foc.