Este vorba despre tânărul actor, Archie Lyndhurst, vedeta serialului CBBC „So Awkward” și fiu al actorului englez Nicholas Lyndhurst. Băiatul s-a stins din viață la vârsta de doar 19 ani, potrivit People.com.

Totodată, decesul actorului a fost confirmat inclusiv și de rețeaua de televiziune care produce serialul de succes, ajuns la al șaselea sezon.

Se pare că băiatul suferea de o boală care l-a răpus într-un mod rapid.

 Durere în familie

„Ne pare rău că trebuie să vă spunem că Archie Lyndhurst, care a jucat atât de strălucit rolul Ollie în So Awkward de la CBBC, a murit cu tristețe după o scurtă boală. Lipsa lui Archie va fi extrem de dureroasă pentru toți cei care au lucrat cu el și de toți fanii care au râs împreună cu Ollie în spectacol”, au declart, joi, oficialii postului TV.

De cealaltă parte, familie lui Archie Lyndhurst este devastată și nu a dorit să ofere prea multe declarații despre decesul fiului lor.

Mai exact, părinții lui Archie au declarat pentru BBC că sunt „dărâmați de durere și le solicită respectuos tuturor respectul intimității”.

O carieră de succes

Archie Lyndhurst a înregistrat în doar câțiva ani un adevărat succes. Tânărul și-a început cariera de actorie la Școala de Teatru Sylvia Young la vârsta de 10 ani.

În anul 2013, tatăl său Nicholas a declarat pentru BBC că fiul său a moștenit „gena care acționează”.

Archie a apărut în So Awkward, un sitcom care urmărește viața unui grup de prieteni din școala secundară, din prima sa serie din 2015. Nicholas a apărut alături de fiul său într-un episod din 2019 al programului.

LONDON, ENGLAND – MARCH 29: Nicholas Lyndhurst, Lucy Smith and Archie Lyndhurst attend the National Film Awards at Porchester Hall on March 29, 2017 in London, United Kingdom. (Photo by Joe Maher/FilmMagic)